Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Ιουνίου

Είμαι σίγουρη πως εδώ και μέρες όλες σας αναρωτιέστε “πόσο σίγουρο είναι πως έχουμε Ιούνιο κι όχι Σεπτέμβριο;”. Και δε σας αδικώ. Όπως και να έχει, όμως, οι υποχρεώσεις μας δεν τελειώνουν ούτε εξαρτώνται από τον καιρό. Οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμες!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Μετριασμένα αναμένονται τα καιρικά φαινόμενα με τις βροχές και τις καταιγίδες καθώς στην επικράτεια θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τις μεσημεριανές ώρες. Βροχές (αν σημειωθούν) αναμένονται στα βόρεια και δυτικά της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22°C έως 31°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3 έως 4 μποφόρ.

Και τώρα ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι προτείνουμε;

Αυτή τη βδομάδα ας κάνουμε πρωταγωνιστή το μπλε της θάλασσας – το οποίο σύντομα θα δούμε όλοι κι από κοντά, δε θα βρέχει όλο το καλοκαίρι! Πώς θα το κάνουμε αυτό; Για αρχή με μία ολόσωμη φόρμα, ένα κομμάτι που είναι το hot trend της σαιζόν καθώς είναι ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο αλλά και για μία βόλτα στα μαγαζιά με καφέ ή/και ποτό! Συνδυάζεται υπέροχα με ένα ζευγάρι mules με λεπτομέρεια διάφανου PVC και μία κλασσική (και πάντα αγπημένη) tote τσάντα.

Extra πινελιά κομψότητας θα δώσουν στην εμφάνισή μας… τι άλλο; Τα κοσμήματα! ¨Ένα διακριτικό choker, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα λεπτό βραχιόλι ή εναλλακτικά  ένα ρολόι σε έντονο χρώμα (φυσικά κανείς δε σας απαγορεύει να τα φορέσετε συνδυαστικά!) κι ένα elegant δαχτυλίδι είναι η δική μου πρόταση, με τη βοήθεια της Swarovski

Swarovski

… η οποία να θυμίσω πως φέτος περιλαμβάνει και μία εξαιρετική συλλογή γυαλιών ηλίου – τα οποία πρέπει να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην τσάντα μας για να προστατεύουμε τα μάτια μας!

Swarovski sunglasses

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Κι εδώ σας ξαναλέω, μην απογοητεύεστε… οι βροχές σύντομα θα είναι παρελθόν!

You may also like