Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

Προτού ξεκινήσω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όσες φίλες γιορτάζουν σήμερα, καθώς γνωρίζω πως έχετε την τιμητική σας οι κυρίες που δε γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο – μη με ρωτήσετε για το διαχωρισμό, θα σας γελάσω!

Στα δικά μας τώρα!

Ο μισός Νοέμβρης πέρασε και πλέον οι καιρικές συνθήκες, αν και με παρατραβηγμένες εξαιρέσεις, θυμίζουν αυτό που πρέπει: χειμώνα! Κι αν και σήμερα τα έντονα φαινόμενα φαίνονται να υποχωρούν, εμείς… πρέπει να είμαστε έτοιμες!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφελώδης θα παραμείνει ο καιρός με ασθενείς βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9°C έως 16°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το χειμώνα, κι ειδικά όταν βρέχει, είναι λογικό να προτιμούμε ένα outfit περισσότερο πρακτικό,  όμως αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να το κάνουμε ξεχωριστό. Ξεκινάμε με το αγαπημένο μας skinny τζιν…

 

Rag & Bone high-rise skinny jeans

… και με αυτό μπορούμε να φορέσουμε ένα λεπτοπλεγμένο πουλόβερ – κι η Falconeri φέτος μας προτείνει κλασσικά κι υψηλής ποιότητας κομμάτια, όπως αυτό το V-neck από χουχουλιάρικο κασμίρι!

 

Falconeri cashmere jumper

Πλέον τα brands ανταποκρίνονται στην ανάγκη να συνδυάζουμε πρακτικότητα και στυλ, οπότε οι τρακτερωτές σόλες σε ψηλοτάκουνα μποτάκια δεν είναι πλέον μία “άχαρη” λεπτομέρεια, αλλά κάνουν το look πιο street chic. Να είναι καλά ο Tsakiris Mallas με τη νέα του συλλογή σε παπούτσια, αλλά και σε hand bags ταιριαστές για κάθε ανάγκη μας κι ώρα της ημέρας!

 

 

Μπορεί μέχρι την περασμένη βδομάδα να προτιμούσαμε ένα ελαφρύ τζάκετ, όμως η αλήθεια είναι πως ο Νοέμβριος φέτος είναι απρόβλεπτος. Οπότε εφοδιαζόμαστε με ένα μακρύ παλτό, με το oversized trend να ενισχύει την επιστροφή των ‘90s στις τάσεις της μόδας.

 

A.W.A.K.E. oversized coat

Διακριτική λάμψη στο look προσθέτει γι’ άλλη μία φορά η αγαπημένη μας Πριγκιπώ με τις δημιουργίες της, ξεκινώντας κάνοντας layers με διαφορετικά σχέδια σε κολιέ…

 

… ενώ όταν θα βγαίνουμε έξω από το χώρο, σοφή κίνηση να υπάρχει ένα φουλάρι ή λεπτό κασκόλ ετοιμοπόλεμο!

 

Bottega Veneta scarf

Όσο για τα μαλλιά μας; Μπορούμε να αρκεστούμε στο να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας αφήνοντάς τα να πάρουν τη φυσική τους φόρμα, με μόνη “παρέμβαση” στη χωρίστρα που τη θέλουμε όσο πιο πλαϊνή γίνεται!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like