Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και καλή Σαρακοστή! Ελπίζω να περάσατε όμορφα με καλή παρέα και… τις αντίστοιχες παραδοσιακές μας λιχουδιές!

Ο καιρός αυτές τις μέρες σκοπεύει μάλλον να μας τρελάνει με τις συννεφιές και τις βροχές να κάνουν βόλτες πάνω από τη χώρα. Οι υποχρεώσεις μας όμως τρέχουν κι εμείς δεν έχουμε παρά να ανταποκριθούμε σε αυτές με θάρρος και (όπως πάντα) στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα έχουμε αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Αυτή τη βδομάδα μαθαίνουμε πως ο statement αναρτήρας δεν περιορίζεται στα κοσμήματα.

Για την Αθήνα:

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κατά να αναμένετε στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9°C και 15°C. Τα επίπεδα της υγρασίας θα φτάσουν έως το 86% ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία midi καρό φούστα κι ένα λεπτό πουλόβερ (και γιατί όχι με μία μικρή λεπτομέρεια στα μανίκια όπως τα ruffles, για παράδειγμα;), μαζί με ένα ζευγάρι μπότες κι ένα biker jacket δημιουργούν ένα street chic look που θα σας καλύψει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μία μεγάλη tote τσάντα είναι η πρακτική αλλά και στυλάτη επιλογή για τα προσωπικά σας είδη, το oversized, άλλωστε, το τελευταίο χρόνο κυριαρχεί! Στολίστε το πουλόβερ με ένα μακρύ layered κολιέ (ή συνδυασμό για να δημιουργήσετε layers), τα δταχτυλάκια σας με ένα σετ λεπτά δαχτυλίδια κι είστε έτοιμες!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Βροχή και συννεφιά θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τις τιμές του υδραργύρου να “παίζουν” μεταξύ 7°C και 10°C. Η υγρασία θα αγγίξει το 90% και οι άνεμοι θα έχουν βόρεια διεύθυνση και μειωμένη ένταση έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ποιος είπε πως τα μάλλινα φορέματα δεν είναι για το χειμώνα; Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα (είτε ribbed είτε oversized) με ένα opaque καλσόν ή ένα κολάν, ένα ζευγάρι μποτίνια κι ένα biker ή ένα bomber jacket και κάθε άλλο παρά ατημέλητη θα είναι η εμφάνισή σας! Επιλέξτε την πρακτικότητα της shopper τσάντας για τη μέρα σας, ενώ από κοσμήματα αρκούν ένα ζευγάρι drop σκουλαρίκια και από ένα λεπτό δαχτυλίδι σε κάθε χέρι. Κούκλες!

Ακούμε και διαβάζουμε για statement κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια… ακόμη και τσάντες. Φέτος, όμως, statement συναντούμε και στα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα στα τακούνια τους. Διάφανα, με κεντήματα, στρας, τρουκς… οι επιλογές αστείρευτες! Την τάση προτείνει και ο Tsakiris Mallas και κάπου εδώ να θυμίσω πως… έχουμε ακόμη εκπτωτική περίοδο!

Τέλος, για το styling το μαλλιών σας (κι εφόσον, ασφαλώς, επιτρέπει το μήκος τους) σας συστήνω το “baby grand”. Πρόκειται για το χτένισμα στο οποίο θέλουμε να μαζέψουμε τα μαλλιά μας, αλλά… όχι όλα! Είτε με ένα απλό λαστιχάκι είτε με κάποιο αξεσουάρ… βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like