Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Μαρτίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Μπήκε κι επίσημα η άνοιξη κι ευτυχώς ο καιρός συμβαδίζει με την εποχή! Άρα και η εμφάνισή μας μπορεί επιτέλους να έχει ακόμη πιο ανοιξιάτικο χαρακτήρα! Ας δούμε λεπτομερώς τις συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… “ραντεβού” στη ντουλάπα.

Για την Αθήνα:

Με λαικάδα θα περάσει την Πέμπτη η πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία σευψηλά σχετικά επίπεδα, καθώς θα κυμανθεί μεταξύ 13°C και 19°C. Μόνη “παραφωνία” τα βοριαδάκια εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα flared παντελόνια έχουν μία παιχνιδιάρικη και συνάμα formal χροιά, ειδικά αν είναι και σε μήκος ¾! Τονίστε αυτή τη χροιά επιλέγοντας ένα σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο και συνδυάστε το με μία λευκή ή nude μπλούζα με γραβάτα – μην ανησυχείτε, μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα κομμάτια σε προσιτές τιμές, καθώς είναι από τα trends που θα αγαπηθούν! Επειδή ακόμη ο καιρός επιβάλλει το πανωφόρι, ένα παλτό με δετή ζώνη είναι ό,τι πρέπει, ένα ζευγάρι Oxfords θα δώσουν μία chic casual νότα στο σύνολο και μία μεγάλη tote τσάντα είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Για λίγη λάμψη προτείνω κρεμαστά σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα κι ένα statement δαχτυλίδι.

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με λιακάδα και τις θερμοκρασίες μεταξύ 14°C και 19°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Τα wrap φορέματα έχουν και φέτος την τιμητική τους κι ιδανικά μπορείτε να επιλέξετε ένα γλυκό χρώμα όπως αυτό του antique rose. Συνδυάστε το με ένα παλτό με flared effect και ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια – θα επιμείνω λίγο αν τα παπούτσια έχουν και κάποια διακόσμηση για statement, όπως συστήνει εδώ η Aquazzura. Μία τσάντα (επίσης) tote με κρόσσια σε παρεμφερή απόχρωση με το φόρεμα ενισχύουν τη θηλυκή αύρα του look, ενώ από κοσμήματα αρκούν ένα layered κολιέ κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι σε απόχρωση rose gold.

Όσο για το χτένισμά σας; Είτε τα ισιώσετε, είτε τα κάνετε ανάλαφρες μπούκλες, δοκιμάστε την νέα τάση που θέλει τη χωρίστρα των μαλλιών στο πλάι. Όσο πιο πλάι, τόσο καλύτερα! Άκρως παιχνιδιάρικο και chic!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like