Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!

Ο καιρός εδώ και λίγες μέρες πλέον είναι αμιγώς φθινοπωρινός με βροχές και με αισθητά χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η κατάσταση, όμως σταδιακά βελτιώνεται, οπότε δε χρειάζεται ακόμη να ντυθούμε σαν κρεμμύδι! Ας δούμε λεπτομερώς τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες θα πυκνώσουν κατά τις μεσημεριανές ώρες. Υπάρχει, όμως, μία ελπίδα – ένδειξη πως αυτές θα διαλυθούν ως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 4 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 17°C kai 19°C.

Τι προτείνουμε;

Το βελούδο είναι ένα υλικό που και φέτος θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο μια που μπορεί να δώσει μία chic αύρα ακόμη και στο πιο απλό look. Φορέστε το ως παντελόνι/παντελόνα σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο με τύπωμα, μακρύ γιλέκο κι ένα ζευγάρι γοβάκια με μεσαίο ύψος τακουνιού – συστήνω ανεπιφύλακτα να παίξετε με τα χρώματα! Μία τσάντα χειρός  με λεπτομέρεια ή κάποιο εντυπωσιακό υλικό στο χερούλι για τα προσωπικά σας είδη θα δώσει πιο formal χαρακτήρα στην εμφάνιση. Από κοσμήματα προτιμήστε ένα διακριτικό choker κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρύσταλλα, ενώ σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας δοκιμάστε ένα απαλό smokey με τα χρώματα του πάγου.

Αν αναζητάτε πουκάμισο ή μπλούζα με patterns, κάντε και μία βόλτα στα μαγαζιά… Ο Tommy Hilfiger, μάλιστα, κάνει κόλπα με τα χαρακτηριστικά χρώματα!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αραιές νεφώσεις θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τον ήλιο να προσπαθεί μέχρι το μεσημέρι να κάνει την εμφάνισή του, ενώ κι εδώ υπάρχουν ενδείξεις πως αυτές θα έχουν διαλυθεί έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί – δυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ κι η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14°C και 19°C.

Τι προτείνουμε;

Το καρό φέτος κάνει ένα δυναμικό comeback – όχι, ΟΚ, δε χρειάζεται να αρχίσετε να παίζετε γκάιντα στο μυαλό σας! Αν θέλετε να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα παντελόνι είναι μία πολύ καλή αρχή – ο Marc Jacobs το συστήνει cropped και φαρδύ. Συνδυάστε το με μία μακρυμάνικη cold shoulder μπλούζα και μην ανησυχείτε, δε θα σας αφήσω να κρυώσετε! Ώρα για το αγαπημένο σας bomber jacket – αν δεν έχετε αλλά θέλετε να το βάλετε στη ζωή σας, παίξτε με το σατέν, το κάνει πιο θηλυκό! Ένα ζευγάρι μποτίνια με μία αγκράφα με στρας είναι μία κομψή επιλογή σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, ενώ μία τετραγωνισμένη τσάντα ώμου θα κάνει το look και λίγο… ρετρό, τάση που φέτος θα κάνει αίσθηση! Βάλτε λίγη… γεωμετρία στα αυτάκια σας, ενώ ένα κλασσικού τύπου ρολόι (σαν το ρολόι του μπαμπά, σκεφτείτε!) έχει πάντα θέση στο look (και στην καρδιά μας!). Το απαλό μακιγιάζ με γήινα χρώματα θα σας δώσει μία φρεσκάδα στην εμφάνιση, ειδικά αν βάλετε και μία ιδέα από χρώμα του κερασιού στα χείλη!

Να σας θυμίσω πως η νέα κολεξιόν της Pinko μπορεί να σας εμπνεύσει και στα παπούτσια….;

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, μία αλογοουρά πιασμένη ψηλά στο κεφάλι είναι μία κομψή και συνάμα girlie επιλογή! Κι αν δε σας πείθω εγώ, ε, ας αφήσω την Cara Delevingne να μιλήσει!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like