Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Είμαστε λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το Μάρτη κι αυτός μάλλον αποφάσισε να κάνει το ίδιο διατηρώντας… τη ρετσινιά του! Τι να πει κανείς… Anyways! Εμείς θα είμαστε πάλι έτοιμες για τις αυριανές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με μικρή πιθανότητα βροχής αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, ενώ σταδιακά οι νεφώσεις θα εξασθενήσουν μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11°C και 18°C ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα cigarette παντελόνια είναι ένα ιδανικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που κάνει τη μετάβαση στο ανοιξιάτικο στυλ ακόμη πιο εύκολη. Φορέστε το δικό σας με μία ζακέτα shawl κι ένα μπλουζάκι camisole – η OYSHO, μάλιστα, στη φετινή της collection παίζει και με το χρώμα όπως θα δείτε λίγο παρακάτω! Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που δένουν στον αστράγαλο κάνουν το look πιο girlie, ενώ το αγαπημένο σας παλτό peacoat είναι ό,τι πρέπει για τα “παιχνίδια” της θερμοκρασίας. Μια clutch bag με “μπαλώματα” είναι μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με φουντίτσες και το αγαπημένο σας bracelet ρολόι είναι οι πινελιές για να ολοκληρώσετε μία σικάτη εμφάνιση!

 

 

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Τη βροχή μάλλον δεν τη γλιτώνουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά προς το απόγευμα αυτή θα σταματήσει και θα δώσει τη θέση της σε αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα είναι μειωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα κι αναμένεται μεταξύ 9°Cκαι 12°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί – νότιοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Τα αγαπημένα μας skinny jeans θα είναι πάντα επίκαιρα, αλλά ακόμη καλύτερα αν έχουν το τελείως ξεβαμμένο χρώμα κι αν είναι και distressed! Συνδυάζονται υπέροχα με μία μπλούζα ή ένα πουκάμισο με τύπωμα (λαχούρια ή floral, μία επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα μου άρεσε!), ενώ μία ιδιαίτερη “τσαχπινιά” είναι αν το top μπει “άτσαλα” κάπως “άτσαλα” μέσα από το τζιν! Ένα bomber jacket κι ένα ζευγάρι μποτάκια army (ή cowboy, όπως εδώ) δίνουν έναν rock chic τύπο στο look, ενώ μία hobo τσάντα με κάποιο τύπωμα ή στάμπα θα τον ενισχύσει. Από κοσμήματα καλές επιλογές είναι ένα ζευγάρι κρίκοι (ας είναι και ελλειπτικοί, όπως εδώ) κι ένα stretch βραχιόλι με στρας.

Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, και στα δύο looks ταιριάζουν υπέροχα τα chokers! Μάλιστα η Stradivarius με την ανοιξιάτικη συλλογή σας δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε το σετ της αρεσκείας σας! Εγώ ξεχώρισα αυτό, μιας που τα κομμάτια του σετ είναι ιδανικά όποιος κι αν είναι ο τύπος της εμφάνισής μας!

Τέλος, για το hairstyling, είτε ισιώσετε τα μαλλιά σας, είτε τους δώσετε ανάλαφρες μπούκλες, πιάστε τα πίσω με ένα κλιπ μαλλιών με γεωμετρικό σχήμα.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like