Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος φεύγει κι από αύριο θα αρχίσουν οι περισσότεροι να λένε “ο Φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει”. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αυτή τη βδομάδα που πιάνει και λίγο Φεβρουάριο, δε φαίνεται πολύ… καλοκαιρινό το μέλλον! Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα εύχομαι να βγούνε εκτός προβλέψεων οι μετεωρολόγοι, οπότε ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και μετά να στραφούμε στη γκαρνταρόμπα μας!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις και βροχές μας αποχαιρετά ο Ιανουάριος, οι οποίοες αναμένονται και πιο ισχυρές στα δυτικά ηπειρωτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα κυμανθεί μεταξύ 7°C και 14°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μπορεί να περιμένουμε βροχές, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας πλεκτό φόρεμα, ειδικά αν έχει πλούσιο και “χουχουλιάρικο” γιακά κι έχει μία trendy λεπτομέρεια, όπως σχέδιο στην πλέξη ή διάφανα μανίκια όπως αυτό του Maison Margiela!


Maison Margiela sweater dress

               Για σταθερό βήμα αλλά, προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και στυλ, όλα αυτά 3 σε 1, επιλέγουμε ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες από τη συλλογή των καταστημάτων Bozikis.


    Bozikis suede boots

               Λάμψη στο σύνολό μας δίνουν τα κοσμήματα του KK Jewelry Lab και γι ‘αύριο παίζουμε με τη γεωμετρία!

               Α, μπορούμε να προσθέσουμε σαν… αξεσουάρ χειρός και τα υπέροχα λαστιχάκια μαλλιών “exeis ena lastixaki?” – άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να μας χρειαστεί ένα λαστιχάκι!


exeis ena lastixaki headband set

               Προτού, όμως φύγουμε από το σπίτι, σιγουρευόμαστε πως τα απολύτως απαραίτητα βρίσκονται στην υπέροχη wristlet τσαντούλα μας όπως μόνο η Basileia ξέρει να φτιάχνει με τα χεράκια της…


         Basileia wristlet bag

               … και τέλος φοράμε ένα κομψό μάλλινο παλτό με λαιμόκοψη ώστε να ξεχωρίζει ο πλούσιος γιακάς του φορέματός μας!


Altuzarra wool coat

               Και βέβαια, δίνουμε στα μαλλιά μας τη φυσική τους φόρμα – κάτι σαν “I woke up like this” style – χρησιμοποιώντας μόνο ένα ελαφρύ προϊόν, όπως κερί ή αφρό ώστε να διορθώσουμε τυχόν μικροατέλειες. Μετά μπορεί να προστεθεί κι ένα… lastixaki!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like