Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Απριλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω σε φάση προετοιμασίας για μία πασχαλινή εκδρομή με την οικογένεια ή/και την παρέα σας! Μπορεί, βέβαια, να μένουν γι’ αύριο οι τελευταίες μας υποχρεώσεις πριν αρχίσουν οι αργίες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα τις διεκπεραιώσουμε με καλή διάθεση και (ασφαλώς!) με στυλ!

Οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αυξημένες νεφώσεις οι οποίες θα αραιώσουν μόνο κατά το μεσημέρι και θα επανέλθουν από το απόγευμα κι έπειτα αναμένονται στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14°C και 23°C. Τα επίπεδα της υγρασίας θα αγγίξουν το 70% κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νότιοι μεταβλητοί ασθενείς εντάσεως έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία ruffle φούστα με ένα κομψό πουκάμισο που θα περιλαμβάνει ένα διακοσμητικό στο γιακά (όπως προτείνει εδώ ο Gucci έχοντας προσθέσει μία καρφίτσα), ένα ζευγάρι γοβάκια μεσαίου ύψους, μία τσάντα ώμου και μία καμπαρντίνα θα δημιουργήσουν ένα θηλυκό look κατάλληλο τόσο για τις δουλειές μας λίγο πριν τις ημέρες των αργιών για το Πάσχα αλλά και για τη βόλτα μας μετά από αυτές. Διακριτική λάμψη μπορούν να χαρίσουν ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι statement (ειδικά αν και στα μανίκια υπάρχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια).

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να είναι (ευτυχώς) πιο ανοιξιάτικη, καθώς ο υδράργυρος θα δείξει τιμές από 12°C έως 20°C. Η υγρασία θα φτάσει ως το 81%, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί – νότιοι μεταβλητοί και (επίσης) ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα φόρεμα στο ύψος των γονάτων είναι πάντα μία πρακτική και κομψή λύση για τη μέρα μας! Συνδυάζοντάς το με ένα biker jacket μ’ ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μπορούμε άμεσα να φτιάξουμε ένα outfit rock romantic και μία μεγάλη τσάντα ώμου είναι μία καλή επιλογή για τα προσωπικά μας είδη. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα ρολόι με “τυλιχτό” λουράκι είναι τα πιο ταιριαστά αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας.

Καθώς οι θερμοκρασίες σταδιακά ανεβαίνουν, είναι λογικό να σκεφτόμαστε μία ανανέωση στην ντουλάπα μας για τη σαιζόν. Οπότε μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα Marks & Spencer, όπου θα βρείτε άπειρες επιλογές που ταιριάζουν σε σας!

 

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ένας κότσος στο ύψος του αυχένα με ατίθασες τούφες να ξεφεύγουν από τα πλαϊνά είναι ένα hair style αμιγώς ανοιξιάτικο, με το χαρακτήρα της συνυφασμένης με την εποχή ανεμελιάς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και να περάσετε υπέροχα όπου και μ’ όποιον κι αν είστε εκείνες τις Άγιες μέρες! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like