Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

Έφτασε κι ο Νοέμβριος και πραγματικά, ευχόμαστε να κυλήσει λίγο πιο ανώδυνα από τον Οκτώβριο. Σε αρκετές περιοχές στην Ελλάδα οι περιορισμοί στις μετακινήσεις πλέον είναι γεγονός. Όμως το σημαντικό είναι να μη χάνουμε το χαμόγελό μας. Ακόμη κι αν οι μετακινήσεις μας περιορίζονται στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, αυτό δε σημαίνει πως δε θα προσέξουμε το στυλ μας! Οπότε… τι φοράμε αύριο;

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις θα ξημερώσει η αυριανή ημέρα, οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νησιά θα εξελιχθούν  σε τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία μικρή πτώση και θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 21°C κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Η χειμερινή συλλογή των Zara είναι πλούσια σε υφές που ταιριάζουν στο αίσθημα θαλπωρής της εποχής και φυσικά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση! Εμείς ξεχωρίσαμε αυτήν την elegant midi φούστα με εφέ δέρματος. Τη συνδυάζουμε με τη μεταξωτή μπλούζα από τη νέα συλλογή της Falconeri , παίζοντας με τα χρώματα.

              

               Η Μαίρη Συνατσάκη υπογράφει για την Envie Shoes εννέα σχέδια για τη συλλογή Mairiboo For Envie και λατρέψαμε τις Donna μπότες που μας ταξιδεύουν στα ‘70s με τη slouchy εφαρμογή τους που θα ταιριάξει σε κάθε περίσταση!

Mairiboo For Envie boots

               Για τα προσωπικά μας είδη η Blubelle της Cromia δε θα μας προσφέρει μόνο άνεση ώστε να μεταφέρουμε τα απολύτως απαραίτητα (ναι, το mini νεσεσέρ ΕΙΝΑΙ απαραίτητο!) ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει τη chic αύρα του outfit μας! Και βέβαια δε θα αμελούσα να προσθέσω και μία ζώνη από τo ίδιο brand, ώστε να δημιουργήσει και μία classic νότα στην εμφάνισή μας

            

               Με τη βοήθεια της Πριγκιπώ δίνουμε λάμψη στην εμφάνισή μας με το συνδυασμό μίας φαρδιάς αλυσίδας κι ενός λεπτεπίλεπτου pendant στο λαιμό, ένα ζευγάρι διακριτικά κρικάκια κι ένα statement δαχτυλίδι. Wow!

              

               Όσο για τις θερμοκρασίες που θα θέλουν να μας μπερδέψουν; Αυτό το blazer από τη συλλογή τωνZara είναι το must have κομμάτι για αυτή τη μεταβατική περίοδο.

              

Zara blazer

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, επιλέγουμε ένα sleek style και με τη χωρίστρα στο πλάι.

            

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Photo credits: @mdaniels (unsplash)

You may also like