Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Ιουλίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, φίλες του The K-Magazine! Επέστρεψα μετά από μία – ομολογουμένως – «μουδιασμένη» εβδομάδα, καθώς όλοι μας είχαμε την προσοχή μας στραμμένη στις πολιτικές εξελίξεις. Σίγουρα η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη, αλλά θεωρώ πως ήρθε η ώρα για όλην την ομάδα του The K-Magazine να επιστρέψει δυναμικά για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά: να σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε έστω και λίγο από την ένταση των ημερών. Οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να επιλέξουμε το look της επόμενης μέρας.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να αγγίζει προς το μεσημέρι τους 34 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα το «γυρίσει» σε νοτιάδες ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Το σίγουρο είναι πως πρώτη επιλογή πρέπει να είναι κάτι αέρινο και που δε θα «κολλάει» επάνω σας. Θα μου άρεσε, λοιπόν, ένα maxi φόρεμα (ειδικά αν έχετε και κάτι με στοιχεία αρχαιοελληνικού τύπου, ακόμα καλύτερα) σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι πλατφόρμες. «Ντύστε» το χεράκι σας με μεγάλα βραχιόλια και μην ξεχάσετε για το λαιμό ένα μακρύ κολιέ (τύπου «χαϊμαλιά», όπως αρέσκομαι να τα λέω!).

Athens 9-7-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοια κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη, καθώς κι εδώ πάνω η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου στους 33 βαθμούς Κελσίου, με τη μέρα να ξεκινά με νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως περίπου 1 μποφόρ, οι οποίοι θα μετατραπούν σε νοτιοδυτικούς εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

                Για τις καρντασίνες μου – όπου επίσης σίγουρα κοιτάμε για κάτι «δροσερό» – θα μου άρεσε κάποιο φόρεμα με pattern κι ίσως και κάποια ασυμμετρία, όπως σας δείχνω παρακάτω, ενώ για τα ποδαράκια σας προτείνω ένα ζευγάρι σανδάλια με στολίδια – τελευταία πολύ με «τραβάνε» αυτά! Φορέστε στο λαιμό σας το αγαπημένο σας μενταγιόν κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Thessaloniki 9-7-2015

Φυσικά για τα μαλλάκια σας είμαι μεταξύ της «άτακτης» αλογοουράς ή του ατημέλητου κότσου! Κι αν το «έχετε» και με καμία πλεξούδα… απλά σας ζηλεύω!

Messy bunMessy ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like