Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι κάνετε; Φαντάζομαι σκέφτεστε ό,τι κι εγώ, πως ο Φλεβάρης μας κάνει νάζια με τις βροχές και τις θερμοκρασίες που ανεβοκατεβαίνουν! Αυτό, φυσικά, δε μας εμποδίζει να βρούμε το κατάλληλο look για να κυκλοφορήσουμε αύριο για τις υποχρεώσεις μας… ή και τη βόλτα μας!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις αναμένεται η μέρα στην Αθήνα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 7°C και 12°C. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα girlfriend jeans είναι μία αγαπημένη τάση που επικρατεί και φέτος. Συνδυάστε το δικό σας με ένα cami top κι από επάνω ένα μακρύ cardigan. Φορέστε το αγαπημένο σας χρωματιστό παλτό (εφόσον “παίξετε” με το γκρι και το μάυο, όπως εδώ) μ’ ‘ένα ζευγάρι ankle boots – ακριβώς στον αστράγαλο, όμως! Μία satchel τσάντα θα σας καλύψει για τα προσωπικά σας είδη κι ιδανικά είναι μία σε denim απόχρωση. Ένα απλό μενταγιόν στο λαιμό αρκεί για λάμψη, ενώ μία πασμίνα θα κρατήσει ζεστό το λαιμό σας!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη συμπρωτεύουσα περιμένουμε λιακάδες, αλλά με πιο χαμηλή θερμοκρασία σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, η οποία θα κυμανθεί μεταξύ 5°C και 12°C. Μόνο κατά το βραδάκια υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ποιος είπε πως το λευκό παντελόνι είναι μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ειδικά αν είναι ένα όμορφο tapered, ο περιορισμός είναι αναίτιος! Φορέστε το με μία μπλούζα off shoulder (με τον έναν ώμω έξω, όπως εδώ, ή και με τους δύο, το αφήνω σε σας!) κι ένα αμάνικο παλτό, που φέτος είναι από τις πιο ξεχωριστές τάσεις. Ένα ζευγάρι ψηλοτάνουνα loafers θα δώσουν τύπο στο look ενώ μία bucket bag θα ελαφρύνει λίγο το ύφος του. Ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα μακρύ κολιέ είναι ό,τι πρέπει για να “στολιστείτε”!

Για cami tops μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τη νέα συλλογή της OYSHO…

… ενώ μία εναλλακτική λύση για μπλούζα είναι και οι pyjama blouses από την ίδια συλλογή!

Τέλος για τα μαλλιά σας μία ωραία επιλογή θα ήταν ένα vintage χτένισμα. Και μια που η Emma Stone είναι στο spotlight χάρη στην υποψήφια για Oscar επιτυχία “La La Land”, της επιτρέπουμε να μας εμπνεύσει!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like