Τι φοράμε αύριο; Παρασκευή 3 Ιουνίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Καλό μήνα – καλοκαιρινό! Τι μου κάνετε; Ξέρω, άργησα μία μέρα, αλλά δε σας «έστησα»… πολύ! Άλλωστε, Παρασκευή αύριο! Όλο και κάτι θα κανονίσετε!

Επιτέλους, ο καιρός μοιάζει να βάζει μυαλό και να αφήνει τον ήλιο να ξεπροβάλλει… χωρίς φόβο και χωρίς πάθος! Ας δούμε λεπτομερώς ποιες συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα ρούχα για τις υποχρεώσεις μας αλλά και τις εξόδους μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται για αύριο ο καιρός στην πρωτεύουσα με ίσως λίγες μόνο κατά διαστήματα νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα είναι σε πιο υψηλά επίπεδα κι εκτιμάται πως θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 31 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Επιλέξτε ένα off shoulder φόρεμα σε έντονο χρώμα και συνδυάστε το με μπαλαρίνες με τύπωμα. Μία hobo κρεμαστή τσάντα επίσης σε χρώμα είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Από εκεί κι ύστερα παίξτε με τα κοσμήματα: ταιριάζουν όμορφα statement σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, καθώς και μία σειρά βραχιολιών.

Athens 3-6-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε επίσης υψηλά επίπεδα (περίπου από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου). Οι άνεμοι θα έχουν διεύθυνση βορειοδυτική – δυτική και θα έχουν ένταση μεταξύ 2 και 3 μποφόρ περίπου.

Τι προτείνουμε;

Για εσάς τις καρντασίνες με εμπνέει ένα κάπως πιο ethnic look! Επιλέξτε ένα φόρεμα με λαχούρια ή με κάπως γεωμετρικά patterns. Συνδυάστε το με τις αγαπημένες σας nude πλατφόρμες και μία τσάντα ώμου. Φορέστε μακριά σκουλαρίκια (εδώ βρήκα με κρεμαστά αλυσιδάκια, δίνοντας και μία ιδέα industrialist) κι ένα φαρδύ statement δαχτυλίδι. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρια γυαλιά με μεγάλους φακούς.

Thessaloniki 3-6-2016

Τέλος για τα μαλλιά σας δοκιμάστε αυτό τον boho κότσο. Είναι μισός, πράγμα που τον κάνει ανάλαφρο κι άρα απόλυτα ταιριαστό για καλοκαίρι!

Boho half bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like