Τι φοράμε… τα Χριστούγεννα;

Κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine, είναι γεγονός, τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Είναι οι μέρες που θα βρεθούμε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλους! Και φυσικά θέλουμε οι εμφανίσεις μας να ανταποκρίνονται στην εκάστοτε περίσταση. Τι λέτε να δούμε παρέα τις προτάσεις μας για τον κατ’ οίκον εορτασμό αλλά και για το Christmas party;

Για το γιορτινό τραπέζι:

Το tweed είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα της εποχής και μία tweed midi φούστα μπορεί να γίνει η βάση για μία λιτή αλλά elegant εμφάνιση. Συνδυάστε τη με ένα πουλόβερ με μανίκια “καμπάνα” κι ένα ζευγάρι μποτίνια με μεσαίο ύψος τακουνιού (πόσο τα αγαπώ τα παπούτσια της Isabel Marant!), ενώ για πανωφόρι ιδανικό είναι ένα κοντό γούνινο παλτό (στηρίζουμε το faux, εξυπακούεται!). Καθώς στην επίσκεψή σας δε χρειάζεται να κουβαλάτε όλη σας… την προίκα όπως γίνεται συνήθως τον υπόλοιπο χρόνο, μία μέτριου μεγέθους τσαντούλα με γεωμετρικό κόψιμο είναι ό,τι πρέπει! Προσθέστε γιορτινή και διακριτική λάμψη στο look με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα λεπτό βραχιόλι και “παίξτε” με ζεστές αποχρώσεις του μωβ στο μακιγιάζ και το μανικιούρ σας!

Για το hair style σας, μία καλή επιλογή είναι μία μικρή πλεξούδα που κρατώντας το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας, “ανοίγει” το πρόσωπο – κάτι ήξερε η Carrie Mulligan!

Για το χριστουγεννιάτικο party:

Χριστούγεννα = λάμψη! Οπότε με αυτήν την εξίσωση δημιουργούμε και το look για το party ή το ρεβεγιόν στο οποίο θα παραυρεθούμε! Τα δερμάτινα leggings είναι το απόλυτο trend για μία βραδινή έξοδο και σε συνδυασμό με ένα χρυσό top, ένα cropped σακάκι κι ένα ζευγάρι γόβες με glitter effect το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε! Εδώ να πω πως στα καταστήματα της GAP μπορείτε να βρείτε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή, από την οποία σίγουρα θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το κομμάτι που θα σας ταιριάξει!

Θέλετε να κάνετε θεαματική εμφάνιση; Φορέστε ένα μακρύ παλτό (αχ, αυτή η Burberry!) και εισπράξτε επιφωνήματα θαυμασμού όταν θα το βγάλετε! Ένα χρυσό pouch είναι το ιδανικό τσαντάκι που ξεφεύγει από το κλασσικό clutch και θα περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για τη βραδινή σας έξοδο. Δώστε έμφαση στη λάμψη με ένα σετ κοσμημάτων που θα αποτελείται από σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλι και δαχτυλίδι, ενώ για αυτό το look επιβάλλεται, θα έλεγα, το smoky μακιγιάζ και “δυο χείλη κατακόκκινα”!

Για το βραδινό hairstyle, οι μακρυμαλλούσες μπορείτε να στραφείτε στην σικάτη επιλογή του faux bob. Αν, βέβαια, ανήκετε στις fans του πραγματικού bob, τότε οι απαλοί κυματισμοί είναι για εσάς!

Αν ετοιμάζεστε για εορταστικό manicure, ε, βάλτε λίγη μαγεία των ημερών και στα νυχάκια σας!

Μια που επέλεξα ως brand των Χριστουγέννων την Pandora, θα σας συνιστούσα να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να διαλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει με τη μοναδική σας προσωπικότητα – άλλωστε, η Pandora σας δίνει την επιλογή να κάνετε το δικό σας ξεχωριστό συνδυασμό!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Τύχη κι Ευτυχία! Να περάσετε υπέροχα!

You may also like