Το ζεύγος Beckham χαρίζει τα ρούχα του βασιλικού γάμου για καλό σκοπό

H Victoria και ο David Beckham, πέρα από επιτυχημένοι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του, είναι κι ένα ζευγάρι που διακρίνεται για τη φιλανθρωπική του δράση.

Αυτήν τη φορά, το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να “εκμεταλλευτεί” τα look που επέλεξε για την παρουσία του στο γάμο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry (ένα κοστούμι Dior κι ένα navy φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham μαζί με γόβες και καπέλο) και να τα δωρίσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η γνωστή σχεδιάστρια ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Συνεργάστηκα με την @omazeworld για να σας δώσω την ευκαιρία να αποκτήσετε τα γαμήλια outfitsμας».

Για να έχει κάποιος την ευκαιρία να τα κερδίσει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο site της Omaze και να δωρίσει από 10$ μέχρι 5.000$. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα θύματα και τους επιζώντες της τραγικής επίθεσης που έγινε πριν ένα χρόνο στο Manchester Arena και που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 59 τραυματίες.

Για την ιστορία, η μεν Victoria το 2004 βοήθησε να συγκεντρωθούν 185.000$ για τη National Society for the Prevention of Cruelty to Children, ενώτο 2009 τιμήθηκεμετοβραβείο «Mothers Who Make A Difference» του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Love Our Children USA. Είναι υποστηρίκτρια, μεταξύ άλλων, των φιλανθρωπικών οργανισμών Beat Bullying,  Eva Longoria Foundation, Malaria No More και Cancer Research UK.

Ο David Beckam, από την άλλη, είναι ιδρυτικό μέλος του Malaria No More UKLeadership Council και υποστηρικτής του Help for Heroes, ενόςφιλανθρωπικούοργανισμούπουβοηθάτουςστρατιώτες που έρχονται από πόλεμο και τις οικογένειές τους. Έχει συμβάλλει σημαντικά στη δουλειά της UNICEF σε πολλές χώρες κι υποστηρίζει πολλούς γνωστούς οργανισμούς, όπως Elton John AIDS Foundation, Novak Djokovic Foundation, Ερυθρού Σταυρού και African Wild life Foundation.

Μαζί έχουν ιδρύσει το Victoria and David Beckham CharitableTrust, πουστηρίζει άρρωστα και με αναπηρίες παιδιά.

 

You may also like