Το νέο clip του “Bohemian Rhapsody”… will rock us!

Το ότι έχουμε όλοι ξεσηκωθεί και λαχταράμε την ώρα και τη στιγμή που θα φτάσει το “Bohemian Rhapsody” στις ελληνικές αίθουσες – μη μου αγχώνεστε, λιγότερο από μία βδομάδα μας έμεινε! Και προφανώς, αυτή μας τη λαχτάρα την έχουν μυριστεί οι παραγωγοί της ταινίας και γι’ αυτό μας προσφέρουν ένα… μεζεδάκι λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα!
Το νέο clip που δημοσιοποίησε η 20th Century Fox στις 16 Οκτωβρίου απεικονίζει τη… γέννηση ενός κλασσικού κομματιού των Queen, κι αυτό δεν είναι άλλο από το “We Will Rock You”!


Όπως καταλαβαίνετε, ο front man Freddie Mercuty (Rami Malek) φτάνει αργοπορημένος σε μία πρόβα όπου ο Brian May προσπαθεί να συνθέσει ένα τραγούδι με το οποίο οι fans Των Queen θα μπορούν… να ερμηνεύσουν μαζί με τη μπάντα!
Η ταινία του Bryan Singer αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες την 1η του Νοέμβρη (μετράτε κι εσείς μέρες;;;) και θα αφηγείται την ίδρυση των Queen και την πορεία τους μέχρι τη συναυλία Live Aid του 1985, ενώ δε θα παραλείψει να περιστραφεί και γύρω από την περσόνα του Freddie Mercury.

Τι πιστεύω εγώ;
Πρώτον, πως η ταινία θα μας κάνει να σηκωνόμαστε συχνά πυκνά από τις θέσεις στο σινεμά για να τραγουδάμε!
Δεύτερον, πως ο Malek ήδη κάνει πρόβα το κοστούμι του τουλάχιστον για Χρυσή Σφαίρα! Αδυνατώ να πιστέψω πως το όνομά του θα λείψει από τις υποψηφιότητες!

You may also like