Το ‘ARTPOP’ της Lady Gaga

ARTPOP2Η Lady Gaga, μετά από αρκετά μεγάλη απουσία από τα μουσική δρώμενα, επιστρέφει με νέο album, το ‘ARTPOP’, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της δημοφιλούς ποπ σταρ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, με τη συνοδεία ενός application. Πρόκειται για ένα οπτικομουσικό μηχάνημα που συνδυάζει τη μουσική, την τέχνη, τη μόδα και την τεχνολογία, έτσι ώστε ο χρήστης να πάρει μια γεύση από τη δόξα και τον φανταστικό κόσμο του entertainment.

Το πρώτο single μέσα από το νέο δίσκο και του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, θα ακουστεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο στις 19 Αυγούστου, ενώ το ‘ARTPOP’ θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τις 1 Σεπτεμβρίου.

Το νέο album κρύβει εκπλήξεις για τους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς διαφέρει σε ύφος από προηγούμενες δουλειές. Ο τίτλος, εμπνευσμένος από τον Andy Warhol, αποκαλύπτει τη δημιουργική διαδικασία της Gaga στις προετοιμασίες συνεργασίας με άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες, το ‘ταξίδι’ λίγο πριν κυκλοφορήσει το τελικό αποτέλεσμα, όπως περιγράφει η ίδια. Ο ήχος είναι πιο ηλεκτρονικός από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ‘The Sun’, η Lady Gaga θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή τον Σεπτέμβριο και πιο συγκεκριμένα για το φεστιβάλ του iTunes στο Λονδίνο. Η ομάδα που διοργανώνει τη συναυλία πρόκειται να ξοδέψει £500,000 για την, από ότι φαίνεται, υπερπαραγωγή.

Πηγή: Hollywood Reporter

You may also like