Το “Ceremonials” της Florence έγινε κόσμημα

FWelch10_V_4Feb13_pr_b_592x888Το album “Ceremonials” όπως και κάθε τραγούδι της Florence Welch έχει πάνω του την ένδειξη «αγαπημένο». Η ίδια είναι μία νεράϊδα που μας κάνει το χατίρι να τραγουδά να βρίσκεται ανάμεσα μας χαρίζοντάς μας λίγη από τη μαγεία της. Τώρα πλέον με πιο απτό τρόπο αφού δημιούργησε μία σειρά κοσμημάτων εμπνευσμένη από τον τελευταίο της δίσκο “Ceremonials” – που για μένα είναι ο μόνιμος “κάτοικος” του MP3 μου- και μας τα προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές.
Η κοκκινομάλλα κοπέλα έχει ένα αρκετά αξιοζήλευτο στυλ – μπορεί να “ταράξει” με ένα maxi φόρεμα, όπως κανείς δεν είναι σε θέση να το κάνει – έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι που η Flo απλώνεται στο χώρο του σχεδίου με την σειρά της από βραχιόλια, σκουλαρίκια και περιδέραια. Θα μπορούσε να δημιουργήσει και μια πλήρη συλλογή ρούχων, που από ό,τι φαίνεται είναι το επόμενο βήμα. Μπορεί να προτρέχουμε λίγο αλλά είναι κάτι που θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε.

 
FWelch04_V_4Feb13_pr_b_592x888Σήμερα, λοιπόν μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα ασημένια αξεσουάρ της σε τιμές που ξεκινούν από τα $ 33και φτάνουν τα $ 82,50. Υπάρχουν ακόμη και μερικές προσωπικές πινελιές, όπως ένα δαχτυλίδι- κλουβί που είναι ίδιο με το τατουάζ που έχει εκείνη στο δάχτυλό της.

 
Για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή μπορείτε να μπείτε στο flotique.florenceandthemachine.net και αν σας εντυπωσιάσει κάτι να το παραγγέλλετε. Εμείς πάντως είμαστε και θα είμαστε μαγεμένοι από τη Florence, σε μόνιμη βάση.

 

tig

 

You may also like