Το «Westworld» της HBO ανανεώθηκε για 3η σεζόν

Η ΗΒΟ απολαμβάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, πρώτα με το «Game of Thrones» και τώρα με το «Westworld». Πρόκειται για μία σειρά που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο και η συμμετοχή του Anthony Hopkins βοήθησε ακόμα περισσότερο. Η πρώτη σεζόν είχε ένα budget που προσέγγισε κατά πολύ εκείνο του GOT (58 εκατομμύρια έναντι 60 του GOT) και το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να σε κάνει να απορείς με την έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε στοιχείου.

H 2η σεζόν της σειράς ξεκίνησε να προβάλλεται στις 22 Απριλίου κι όσο διαδραματίζονται οι εξελίξεις εκεί, η HBO ανανέωσε τη σειρά για 3η σεζόν. «Ήταν απίστευτη απόλαυση να δουλεύουμε με τους εξαιρετικά ταλαντούχους Jonathan Nolan και Lisa Joy , όπως επίσης και με το χαρισματικό castκαι το συνεργείο», είπε ο πρόεδρος των προγραμμάτων της HBO, Casey Bloys και συνέχισε «Από την εμπνευσμένη ιστορία μέχρι τα απίστευτα οπτικά, είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε πού θα μας πάει το επόμενο κεφάλαιο.»

Σύμφωνα, δε, με φήμες η παραγωγή της δεύτερης σεζόν άργησε να ξεκινήσει γιατί οι δημιουργοί του σόου συζητούσαν πώς θα είναι τα επόμενα 5-6 χρόνια του σόου. Αν ισχύει αυτό, η ιστορία δε θα τελειώσει έτσι απλά κι αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι μόνο η αρχή.

Το «Westworld» είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του 1973 με σκηνοθέτη τον Michael Crinchton που γυρίστηκε με μόλις 1.3 εκατομμύρια δολάρια budget. To τωρινό «Westworld» δεν είναι, όμως, η πρώτη απόπειρα αναβίωσης εκείνης της ταινίας. Το 1976 κυκλοφόρησε η ταινία «Futureworld» που απέσπασε απευθείας κακές κριτικές, ενώ το 1980 «Beyond Westworld» αποτέλεσε τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια.

 

You may also like