Τι φοράμε; The beach ‘n’ party edition

Ομολογώ πως οι καιρικές συνθήκες στην παρούσα φάση μόνο για βουτιές κι ηλιοθεραπεία δεν ενθαρρύνουν. Όπως και να έχει, όμως, πλησιάζει ο καιρός που θα ξεφεύγουμε στις κοντινές μας έστω παραλίες. Αφήστε που τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ο καιρός (εδώ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) ο καιρός αποφάσισε να χαμογελάσει (*σταυρωμένα δάχτυλα να παραμείνει η λιακάδα!*).Καθώς ο σοφός λαός μας τονίζει πως “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, νομίζω πως ήρθε η ώρα να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

“Πάω για βουτιά, hold my beer!”

Η λέξη κλειδί εδώ είναι το μαγιό κι οι επιλογές ασφαλώς κάθε άλλο παρά ελάχιστες είναι. Η Calzedonia, φυσικά επανήλθε και φέτος με μία μεγάλη γκάμα σχεδίων, patterns και φυσικά χρωμάτων! Προσωπικά είμαι fan της ελευθερίας που προσφέρουν οι συλλογές της για mix ‘n’ match με τα bikini sets!

 

Εκτός από μαγιό, όμως, η Calzedonia περιέχει στη συλλογή της κι υπέροχα κομμάτια beachwear, από φορέματα και σορτς μέχρι φόρμες και καφτάνια. Τα τελευταία, ειδικά, τα λατρεύω – επιπλέον φοριούνται άνετα κι εκτός παραλίας!

Εξυπακούεται πως δε βγαίνουμε στον ήλιο χωρίς απαραίτητα εφόδια. Η Garnier και φέτος το καλοκαίρι επιμελείται την προστασία του δέρματός μας με τα αντηλιακά Ambre Solaire και τις κρέμες μαλλιών Hair Food.

“Έχει πάρτυ απόψε, είστε μέσα;”

Καλοκαίρι χωρίς ένα έστω beach party; Δεν υπάρχει! Για τις ώρες μετά το ηλιοβασίλεμα, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε αναλόγως! Η Tezenis Collection προτείνει όχι μόνο αέρινα φορέματα, αλλά και μακριά tops με δαντέλα και εντυπωσιακά σορτσάκια! Μ’ ένα εντυπωσιακό bra με ένα denim σορτσάκι κι ένα αμάνικο γιλέκο μπορούμε άνετα να δημιουργήσουμε ένα look που θα ζήλευαν κι οι παρευρισκόμενες στο Φεστιβάλ της Coachella!

Από την απογευματινή – βραδινή εμφάνιση, δε θα μπορούσαν να λείπουν ασφαλώς και τα άνετα και στυλάτα σανδάλια που “επιβάλλει” η σαιζόν. Η ESIOT μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, εσείς την είδατε;

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Καλά ψώνια και (προκαταβολικά) καλές βουτιές!

You may also like