Υπέροχα soundtracks ταινιών που πρέπει να ακούσετε!

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα soundtracks που αξίζουν να έχουν θέση στη δισκοθήκη σας, αλλά είναι τόσα πολλά που το μέγεθος του κείμενου θα ήταν απαγορευτικό προς δημοσίευση. Αλλά είναι προφανές ότι όταν βλέπεις μία ταινία, και συνδέεις τα κομμάτια με τις σκηνές της και τους πρωταγωνιστές, θέλεις μετά να τα ακούς για να “ξαναζήσεις” την ιστορία. Τα παρακάτω soundtracks είναι από εκείνα που πατάς το play και αμέσως το repeat, γιατί απλά δεν τα χορταίνεις!

1_the-great-gatsbyThe Great Gatsby
Αυτό είναι μακράν το πιο αγαπημένο soundtrack από αυτά που έχω ακούσει τελευταία. Η ταινία ήταν καταπληκτική , αλλά ίσως να μην ήταν τόσο καλή , χωρίς τη μουσική που ακούγονται σε αυτή. Αυτό είναι ένα CD που πιστεύω ότι θα το ακούσετε από την αρχή μέχρι το τέλος και θα απολαύσετε κάθε τραγούδι . Από την χορευτική μουσική μέχρι τον σκοτεινό ρομαντισμό, θα σας ταξιδέψει …

 

 

2_walk-the-lineWalk the Line
Σε αυτό εδώ το soundtrack που έχει κερδίσει ένα Grammy, κυκλοφόρησε το 2005 και πρωταγωνιστούσαν ο Joaquin Phoenix και η Reese Witherspoon. Είναι γεμάτο από τους γλυκούς ήχους παλιών τραγουδιών αγάπης , πολύ αγαπημένες επιτυχίες του Johnny Cash, αλλά και μερικά κλασικά της country μουσικής.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=MYhgfugnsUU
3_500-days-of-summer( 500 ) Days of Summer
Ένα album που χαρακτηρίζεται από Indie ήχους και για αυτό είναι από τα πιο αγαπημένα. Αν αγαπάτε αυτό το είδος μουσικής, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε αυτό το CD άμεσα!! Τα ρομαντικά τραγούδια του, θα στάζουν από τα ηχεία σας αγάπη και θα κάνουν την ημέρα σας πιο γλυκιά. Αν δεν με πιστεύετε δεν έχετε παρά να το ακούσετε ή να δείτε την ταινία! Κι αν δεν την έχετε δει ακόμα, είναι , τουλάχιστον, απαράδεκτο!

5_21

 

 

21
Πρόκειται για ένα soundtrack που μπορείτε εύκολα να ακούσετε όλη μέρα και παντού! Είναι γεμάτο με επιτυχίες της Rihanna, των MGMT και του Mark Ronson. Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μουσική επένδυση της συγκεκριμένης ταινίας κάνει την ίδια την ταινία ακόμα πιο συναρπαστική.

 

 

6_dirty-dancing Dirty Dancing
Είναι μία κλασσική ταινία με ένα ακόμα πιο κλασσικό soundtrack πλέον! Πώς μπορείς να μην την αγαπάς; Η Baby μαθαίνει να χορεύει και κανένας δεν την βάζει στη γωνία! Τραγούδια όπως το “The time of my life” έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, ίσως έχει αγαπηθεί περισσότερο χάρη στη μουσική της! Μπορείτε να ακούσετε τεράστιες επιτυχίες όπως τα “Hungry Eyes” και “Be My Baby”, αλλά και το υπέροχο “She’s like the wind” που ερμηνεύει ο πρωταγωνιστής Patrick Swayze.

You may also like