Όταν οι celebrities αποφασίζουν να “βγάλουν” το δικό τους άρωμα, από την Ελ. Σπυράκη

neonΓια ορισμένους, το άρωμα είναι το Α και το Ω της καθημερινότητας τους. Άλλοι λένε πως μέσω του αρώματος και της κολόνιας που φοράμε αντικατοπτρίζεται η προσωπικότητα μας και άλλοι πόσο περιποιητικοί είμαστε με τον εαυτό μας.
Το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου όμως φίλοι μου δεν είναι αυτό, αλλά το πως θα αισθανόμασταν έχοντας το άρωμα του αγαπημένου μας ηθοποιού, τραγουδιστή ή καλλιτέχνη, πάνω μας.
Κατά καιρούς, έχουμε δει αρκετούς, εκπρόσωπους της ελληνικής και ξένης showbiz να κυκλοφορούν στην αγορά το δικό τους “μπουκαλάκι”, κάνοντας αρκετό κόσμο να σπεύσει στο κοντινότερο κατάστημα και να το κάνει δικό του.
Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον σε αυτό; Πολλοί! Άλλοι, γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθουν ότι έχουν ένα κομμάτι του αγαπημένου τους καλλιτέχνη πάνω τους, άλλοι, γιατί αγοράζοντας ένα τόσο δημοφιλές προϊόν θα νιώθουν “μέσα” στα πράγματα, και άλλοι, από απλή περιέργεια.
Με αφορμή λοιπόν, την πρόσφατη κυκλοφορία του αρώματος “ΝΕΟΝ” που φέρει την υπογραφή του Έλληνα pop star, STAN και το οποίο ήρθε να αφήσει το στίγμα του, πάμε να δούμε ποιοι άλλοι celebrities επιχείρησαν στο παρελθόν να κυκλοφορήσουν τα δικά τους αρώματα.

Lady Gaga  : H εκκεντρική τραγουδίστρια που καταφέρνει πάντα να γίνεται θέμα συζήτησης, με τις στιλιστικές της επιλογές, Lady Gaga, αποφάσισε να λανσάρει το δικό της άρωμα για τα μικρά της «τερατάκια». Μάντεψε και πως το ονόμασε! «Fame» .

Jennifer Lopez: Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε η σειρά ρούχων της, η λατίνα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε και αρώματα. Κι όχι μόνο ένα και δύο! Το πρώτο της είχε τίτλο «Glow By J.Lo» ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε το «Still». Ακολούθησαν τα: «Miami Glow by J.Lo», «Live by Jennifer Lopez», «Love at first Glow by J.lo», «Live Lux», «Glow After Dark», «Deseo», «Deseo Forever», «Deseo For Men», «Sunkissed Glow» με πιο πρόσφατο το «My Glow».

purr_by_katy_perry-ipopgr-600x424Katy Perry: Μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο της άρωμα, «Purr», η Katy Perry, αποφάσισε να «βγάλει» και ένα δεύτερο με την ονομασία Killer Queen, που εμπνεύστηκε από το ομώνυμο τραγούδι, των Queen.
Beyonce: Η τραγουδίστρια που διαθέτει το δικό της e shop, όπου μπορείς να βρεις από ρούχα μέχρι αξεσουάρ με την υπογραφή της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις stars που έχουν δημιουργήσει δικά τους αρώματα. Μετά το πρώτο και πολύ επιτυχημένο, «Heat», αποφάσισε να λανσάρει κι άλλα… τα: «Heat Rush», «Midnight Heat», «Pulse», «Pulse NYC» και πιο πρόσφατα, το «Heat The Mrs. Carter Show World Tour – Limited Edition»

Paris Hilton : Η οικογένεια Χίλτον αποτελεί ένα όνομα – μια ιστορία στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και όχι μόνο. Η διάσημη κληρονόμος και διάδοχος της αυτοκρατορίας των Χίλτον, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στις επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων και ένα άρωμα, το «Tease» by Paris Hilton.

Bruce Willis  : Οι γυναίκες μπορεί να μην ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τους άντρες για αυτούς, όμως, μερίμνησε ο Bruce Willis, που δημιούργησε ένα άρωμα με το όνομα του.

banderasΑndonio Banderas: “The secret”, “Diavolo”, “Seduction of black”, είναι μερικά από τα αρώματα που κυκλοφόρησε ο Λατίνος ηθοποιός με την υπογραφή του , κάνοντας αρκετές γυναίκες να παραληρούν και γιατί όχι να “φαντασιώνονται” τον ρόλο του θηλυκού στο πλάι του ηθοποιού.

Το άρωμα NEON του Stan, μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

You may also like