10 λόγοι που αγαπάς την κουμπάρα σου σαν αδερφή σου, από τη Μυρτώ Κάζη

best-maid1Πες μου αλήθεια, δεν θυμάσαι σαν χτες τη στιγμή που -με δάκρυα στα μάτια, παραδέξου το- ανακοίνωσες στην κολλητή σου ότι θες να σας παντρέψει; Τόσα χρόνια φιλίας είχαν φτάσει σε μια κορύφωση μαγική. Τόσα που περάσατε μαζί, τόσο κλάμα, τόσο γέλιο, τόσα άγχη και τόσες χαρές, εκείνη τη στιγμή έκαναν ένα δυνατό peak και σας ένωσαν για πάντα. Εκείνη, χωρίς να μπορέσει να αρθρώσει το “ναι”, σου είχε πει με τα μάτια και την καρδιά της, πως την τιμάς όσο τίποτα στον κόσμο. Ότι κρυφά μέσα της, πέθαινε για να σε παντρέψει και εσύ με την ανακοίνωσή σου αυτή την έκανες την πιο ευτυχισμένη φίλη του κόσμου!

Να λοιπόν 10 λόγοι που κάνουν την κουμπάρα σου κάτι παραπάνω από αδερφή σου:

1. Ήσασταν μαζί σε όλα, σε χαρές, σε κλάματα, σε τσακωμούς, σε αγκαλιές, σε διακοπές, σε ξενύχτια.

2. Από την ώρα που της το ανακοίνωσες εκείνη δεν σταμάτησε να σκέφτεται, να ψάχνει, να ετοιμάζει πράγματα για το bachelorette και τον γάμο.

3. Αναλύσατε μαζί τα πάντα. Από το αν το ρύζι θα ήταν γλασέ ή μακρύκοκο μέχρι τα άγχη σου για την απόφαση που πήρες να παντρευτείς.

4. Σε ξέρει πιο καλά και από την ίδια της την αδερφή. Σηκώνεις το τηλέφωνο, της λες “έλα ρε” κι εκείνη σου λέει ” τι έχεις;”. Μα πώς σε καταλαβαίνει με μια μόνο λέξη;

5. Ήξερες πως στον γάμο θα προσέξει να μην επισκιάσει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο. Ποτέ δεν θα φορούσε κάτι που θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση.

besr-maid6. Την ώρα του μυστηρίου κοιτούσε και έλεγχε τα πάντα. Μην πάει τίποτα στραβά, μην δεν γίνουν όλα όπως τα είχατε ονειρευτεί. Μαζί.

7. Και όταν ήρθε η ώρα για τις βέρες, τις άλλαξε και μέσα της ευχήθηκε από εκείνη τη στιγμή η νέα σας ζωή να είναι γεμάτη ευτυχία και πολλά πολλά παιδάκια.

8. Ένας θεός ξέρει πόσο έτρεμε την ώρα που άλλαζε τα στέφανα. Όχι μόνο για να μην τα μπερδέψει, αλλά επειδή συνειδητοποιούσε το βάρος της ευθύνης της και του ρόλου που της ανέθεσες.

9. Και όταν σας είδε να δίνετε το πρώτο φιλί, χειροκρότησε με την ψυχή της. Και έκλαψε. Όχι μόνο μπροστά σας, αλλά και το βράδυ σπίτι της, από την απίστευτη συγκίνηση.

10.Αν έπρεπε να διαλέξεις ξανά κουμπάρα, θα διάλεγες εκείνη και μόνο εκείνη. Γιατί η ζωή μαζί της είναι υπέροχη, γιατί σε στηρίζει, σε αγαπάει και χαίρεται με τη χαρά σου. Η κουμπάρα σου είναι κάτι παραπάνω από αδερφή σου και είστε τυχερές που οι δρόμοι σας ενώθηκαν…

Πηγή: Yes-I-do.gr  κείμενο: Μυρτώ Κάζη

You may also like