11 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ NETFLIX ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μπορεί να τελείωσε το Halloween, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα του Netflix το Νοέμβριο δεν θα έχει άλλα αφιερώματα. Μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά μπαίνουμε και στο Χριστουγεννιάτικό κλίμα… Ήδη αυτό το μήνα θα έχουμε τουλάχιστον 5 Χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά συνεχίζονται σειρές που αγαπήσαμε τις προηγούμενες σαιζόν τους.

Ας δούμε ποιες ταινίες θα ανέβουν στην πλατφόρμα μέχρι τις 17 Νοερμβρίου.

01/11: The Takeover

Κατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και να βρει τους εγκληματίες που την εκβιάζουν.

04/11: : Enola Holmes 2

Η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

08/11: The Claus Family 2

Μία δουλειά έχει ο Αϊ-Βασίλης. Να παραδίδει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τη θέση του παππού του, Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.

09/11: The Soccer Football Movie

Τέσσερις νεαροί φαν του ποδοσφαίρου συμμαχούν για να βοηθήσουν τα είδωλά τους να ανακτήσουν τις ικανότητές τους, όταν ένας δολοπλόκος επιστήμονας κλέβει το ταλέντο τους.

10/11: Falling for Christmas

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

10/11:  Lost Bullet 2

Αφού αποκατέστησε το όνομά του, ο ιδιοφυής μηχανικός Λίνο έχει μόνο έναν στόχο: να εκδικηθεί τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που σκότωσαν τον αδελφό και τον μέντορά του.

11/11:  Don1’t Leave

Η κοπέλα του Σεμίχ τον χωρίζει ξαφνικά. Εκείνος, για να βρει απαντήσεις για τη σχέση τους, πρέπει σύντομα να αντιμετωπίσει αυτό που αγνοούσε για καιρό.

Netflix © 2022
11/11:  My Father’s Dragon

Ένα αγόρι φεύγει από τη Ζοφερή Πόλη και ταξιδεύει στο μυστηριώδες Άγριο Νησί, όπου γνωρίζει τρομερά θηρία – και αποκτά έναν παντοτινό φίλο.

16/11: Off Track

Από απόγνωση, μια άφραγκη μόνη μητέρα φορά τη στολή της και δοκιμάζει να κάνει σκι στο Βασαλοπέτ παρέα με τον (όχι και τόσο τέλειο) τελειομανή αδελφό της.

Netflix © 2022
16/11: The Wonder

Στοιχειωμένη από το παρελθόν, μια νοσοκόμα ταξιδεύει από την Αγγλία σ’ ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862. Στόχος της είναι να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται.

17/11: Christmas with You

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι… Μια pop star εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής fan να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Netflix © 2022

You may also like