12 λόγοι που το σεξ θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα!

05d3ed961de72b925dcb0312de6194cfΣας έχουν πει ποτέ ότι η λύση στο πρόβλημά σας είναι το σεξ; Αν όχι δείτε σε ποιες περιπτώσεις κάνοντας σεξ μπορείτε να διώξετε μακριά και ακόμα παραπέρα τις ανησυχίες σας!

Όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε
Ποιος χρειάζεται τσάι από βότανα, όταν υπάρχει η καλύτερη θεραπεία για την αϋπνία;

Όταν προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν τσακωμό
Σας ζήτησε συγνώμη. Του είπατε ότι τον συγχωρείτε αλλά ένα κομμάτι του εαυτού σας είναι ακόμα θυμωμένο. Αντί να βασανίζετε το μυαλό σας και μαζί με αυτό και εκείνον, μήπως να κάνετε σεξ καλύτερα;

Όταν προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό
Ο έρωτας με έρωτα περνάει και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και το λαϊκό άσμα!

Όταν είστε πολύ στρεσαρισμένοι εξαιτίας της δουλειάς
Μακάρι κανείς να μην κουβαλούσε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά η θεωρία απέχει από την πράξη! Αύριο έχετε να κάνετε εκείνη την κρίσιμη παρουσίαση στον προϊστάμενο σας από την οποία εξαρτάται και η πολυπόθητη προαγωγή. Για να μην σας «φάει» το άγχος τη νύχτα και τελικά να μην καταφέρετε να κλείσετε μάτι, η λύση είναι να κάνετε σεξ!

e827e4afecd9a4d04dc537c8ed12a031Όταν δεν προλαβαίνετε να πάτε γυμναστήριο
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η άσκηση σας βοηθάει να διατηρείτε αυτό το υπέροχο κορμί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Τι γίνεται όμως όταν το πρόγραμμα είναι υπερβολικά φορτωμένο και δεν προλαβαίνετε να πάτε γυμναστήριο; Απλά κάντε σεξ!

Αν χρειαστεί να λείψετε για ένα μακρινό ταξίδι
Θα σας λείψει και θα του λείψετε επειδή θα χρειαστεί να λείψετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια άλλη πόλη. Αντί να το συζητάτε συνεχώς και να δίνετε υποσχέσεις ο ένας στον άλλον αφήστε τα κορμιά σας να δώσουν τις υποσχέσεις που αρμόζουν.

Όταν βαριέστε
Η πλήξη είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να οδηγήσει σε απερίσκεπτες αποφάσεις. Αντιμετωπίστε την με σεξ – μια δραστηριότητα που μόνο επικίνδυνη δεν είναι.

Όταν αισθάνεστε ότι δεν είστε στις ομορφιές σας
Η διάθεσή σας είναι μουντή και αισθάνεστε υποτονική, νωθρή και αδύναμη; Νιώθετε πώς χρειάζεστε βιταμίνες ενώ ούτε το μακιγιάζ δεν βοηθάει για να αισθανθείτε λιγάκι πιο όμορφα; Αντί να βάζετε με τον καθρέφτη σας κάντε σεξ ώστε να αυξήσετε τα επίπεδα της ωκυτοκίνης. Διαβάστε σε σχετικό άρθρο του Baby.gr: Ωκυτοκίνη: 14 αλήθειες για την ορμόνη της αγάπης.

Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια ταινία θέλετε να δείτε
Έχετε ρομαντική διάθεση ενώ εκείνος έχει διάθεση για δράση; Συνδυάστε και τα δύο είδη παρακάμπτοντας όμως εντελώς την ταινία!

Όταν η παραγγελία καθυστερεί αλλά εσείς πεθαίνετε της πείνας!
Παραγγείλατε φαγητό αλλά σας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι; Τι καλύτερο από το να κάνετε σεξ μέχρι το φαγητό να καταφθάσει! Είδατε πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα;

26db32f4c32095c3e4e921458022d223Όταν απλά αγοράσατε καινούργια εσώρουχα
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα εγκαινιάσετε;

Όταν μένετε σε ένα φρικτό ξενοδοχείο
Τα σεντόνια είναι χάλια, ο αέρας είναι αποπνικτικός και δεν θέλετε καν να ξέρετε τι συμβαίνει κάτω από το κρεβάτι. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να πάρετε το μυαλό σας μακριά από εκείνο το «τρομακτικό δωμάτιο» – και δεν είναι το να καλέσετε την υπηρεσία.

Πηγή: baby.gr, κείμενο: Αθανασιάδου Βιολέττα

You may also like