20χρονη Πολωνέζα θέλει να κοιμηθεί με 100.000 άνδρες

ania lisewska nymphoΕίναι γεγονός ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή και να μην έχουμε απωθημένα, αλλά η 20χρονη  Ania Lisewka  από την Πολωνία, ξεπερνά κάπως τα όρια. Εχει βάλει σκοπό να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έχοντας κάνει σεξ με 100.000 άνδρες.

Για να διευκολύνει τη διαδικασία της (συν) εύρεσης  αποφάσισε να διοργανώσει ένα «μαραθώνιο σεξ» ώστε να βρεθούν οι υποψήφιοι.  Έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. «Αν θέλετε να συμμετέχετε στον μαραθώνιο μου για  σεξ, και να γνωρίζετε πού είμαι κάθε Σαββατοκύριακο, εγγραφείτε.  Θα είστε ενήμεροι για το μέρος και θα λαμβάνετε και τον αριθμό του τηλεφώνου μου»  Δεν είναι ούτε ντροπαλή ούτε σεμνότυφη, η  ντροπαλός, η Ania.

«Λατρεύω το σεξ, μου αρέσει να διασκεδάζω και αγαπώ τους άνδρες. Όμως, στην Πολωνία, το σεξ είναι ένα θέμα ταμπού», δηλώνει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook.

Η εμμονή στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Τον Ιούνιο, η Michele Købke, μια Γερμανίδα 24 ετών, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ, φορούσε έναν κορσέ 24 ώρες το 24ωρο για να μειώσει το μέξεθος της μέσης της, Στο τέλος της δοκιμασίας της, ήταν μόλις 40 εκατοστά …

Πηγή: εδώ

You may also like