3 ακόμα κύκλοι για το Game of Thrones

game-of-thrones-looks-awesome-in-japan_vt3m.1920Για τρεις ακόμη κύκλους ενδέχεται να συνεχιστεί το Game of Thrones, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ΗBO σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες, στέλεχος της εταιρείας υπερασπιζόμενο την ωμή βία που περιέχει η σειρά.

Αυτήν την εποχή πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του έκτου κύκλου. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν προγραμματίσει την προβολή τουλάχιστον επτά κύκλων της σειράς και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς της για το πόση παράταση θα μπορούσαν να δώσουν, δήλωσε ο Μάικλ Λομπάρντο, επικεφαλής προγράμματος της HBO.

Αυτήν τη χρονιά, 20 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τον πέμπτο κύκλο της σειράς, η οποία προτάθηκε για 24 βραβεία Έμμυ, περιλαμβανομένου αυτού της καλύτερης δραματικής σειράς.

Παρά την επιβράβευση των τηλεθεατών όμως διαμάχη προκλήθηκε με αφορμή μία άγρια σκηνή βιασμού και πυρπόλησης ενός παιδιού. Ο Λομπάρντο υπερασπίστηκε τις ωμότητες λέγοντας ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας και πρόσφερε την υποστήριξή του στους δημιουργούς της σειράς Νταν Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ.

Όσον αφορά για το άδοξο, κατά τους τηλεθεατές, τέλος του πέμπτου κύκλου- έκλεισε με την δολοφονία ενός εκ των πρωταγωνιστών και αγαπημένων των θαυμαστών της σειράς, του Τζον Σνόου- ο Λομπάρντο δεν επιβεβαίωσε τις εικασίες που θέλουν τον πρωταγωνιστή να επιστρέψει στη σειρά.

«Απ΄ό,τι είδα, άκουσα και διάβασα, ο Τζον Σνόου πέθανε», αρκέστηκε να πει.

Πηγή: newsbeast.gr

You may also like