3 Αλήθειες για το σεξ

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το τι αρέσει στον καθένα να κάνει στο κρεβάτι είναι δικό του θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορούν διάφορες απόψεις και ανακρίβειες που δημιουργούν και κάποιους μύθους. Ε, ήρθε η στιγμή να τους καταρρίψουμε και να σας πούμε ΜΟΝΟ αλήθειες, που θα ξεκαθαρίσουν -ίσως-  και τα πράγματα.

Γιατί, δυστυχώς, δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ των ζευγαριών και κατά συνέπεια στην ερωτική -και όχι μόνο- ζωή.Εκτός αυτού, κάποιοι μύθοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη ζωή μας και το πώς αντιμετωπίζουμε τον σύντροφό μας.

Διαβάστε παρακάτω τρεις αλήθειες  για το σεξ που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που το βιώνετε…

1. Τα προφυλακτικά μπορούν να αυξήσουν την απόλαυση

Φυσικά και θα έχετε ακούσει την έκφραση ” μην χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό, γιατί δεν απολαμβάνω την επαφή μαζί σου!” Πρόκειται για έναν από τους γνωστούς μύθους. Σε μια σχετική έρευνα βρέθηκε ότι το 68% των ανδρών διαλέγουν το λάθος μέγεθος και σχήμα προφυλακτικού. Όταν βρήκαν το κατάλληλο, τα επίπεδα της σεξουαλικής τους απόλαυσης εκτοξεύτηκαν. Επίσης … αν δεν γνωρίζετε τον άλλον, το προφυλακτικό επιβάλλεται!

2. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται  εξίσου με τους άνδρες για το σεξ

Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ όταν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης, όταν η σχέση τους ταλανίζεται από προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται, καθώς και όταν οι απαιτήσεις από την εργασία και την ανατροφή των παιδιών είναι πολύ υψηλές. Σε γενικές γραμμές, μια σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα είναι χαρούμενη και διατιθέμενη να δώσει και να λάβει αγάπη.

3. Η ρουτίνα και υπερβολική οικειότητα … σκοτώνει το σεξ

Ο μεγαλύτερος εχθρός του σεξ είναι η ανία. Κάθε ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την πρόκληση βρει το σεξουαλικό του στυλ που θα εξισορροπεί την οικειότητα και τον ερωτισμό. Η ανάπτυξη πολύ μεγάλης οικειότητας μπορεί να οδηγήσει τους δυο συντρόφους να από-ερωτικοποιήσουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα η σχέση να χάσει τον αισθησιακό της χαρακτήρα και να απομακρυνθούν ή να αποζητήσουν έναν νέο ερωτικό σύντροφο.

You may also like