3 Αποδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά στο γάμο σας…

Το καταλαβαίνετε, αλλά δεν δίνετε σημασία γιατί θεωρείτε ότι όλα θα ξεπεραστούν. Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι που έχετε προβλήματα στον γάμο σας.Μόνο το 60% των ανθρώπων είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας της Αμερικής. Δείτε κάποια προειδοποιητικά σημάδια για να διορθώσετε την κατάσταση πριν φτάσετε ένα βήμα πριν το χωρισμό και το διαζύγιο.

1. Νιώθετε μοναξιά στη σχέση σας

Όταν κάποιος δεν αισθάνεται ότι τον ακούσει ο σύντροφός του, τότε αρχίζει να αισθάνεται απομονωμένος. Η μοναξιά ευθύνεται για μεγάλο ποσοστό διαζυγίων. Είναι σημαντικό να το παρατηρήσετε και να προσεγγίσετε το ταίρι σας ώστε να του μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

2. Είστε ανήσυχοι για τα οικονομικά σας

Εάν ανησυχείτε συνεχώς για την μισθοδοσία σας ή για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, μπορεί να σας είναι πολύ δύσκολο να διαθέσετε χρόνο για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη τα παντρεμένα ζευγάρια με χαμηλότερα εισοδήματα που έχουν συνεχή οικονομικά προβλήματα «είναι πιο πιθανό να χωρίσουν σε σύγκριση με τα πιο εύπορα ζευγάρια».

3. Το σεξ δεν είναι καν στο μυαλό σας

Σχεδόν το 12% των γάμων είναι χωρίς σεξ ή σχεδόν χωρίς σεξ, σύμφωνα με μία έρευνα. Ωστόσο, αν αποφεύγετε το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε βρίσκεστε ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Πηγή

You may also like