3 κορυφαίοι bartenders, το METAXA και το The Clumsies άνοιξαν πανιά για την Κρήτη

Μερικά από τα πιο ωραία “ταξίδια” στον χώρο του ποτού, τα έχω κάνει με το METAXA. Ίσως γιατί σε κάθε κάλεσμα του συγκεκριμένου ποτού, ενθουσιάζομαι με τις διαφορετικές προτάσεις που μας κάνουν, ξεφεύγοντας από την αρχική συνταγή, κρατώντας όμως την αυθεντικότητα της γεύσης.

Πέρσι, o Οίκος Μεταξά ξεκίνησε, παρέα με την ομάδα του The Clumsies, ένα ταξίδι εξερεύνησης της Ελλάδας, μέσα από μοναδικές εμπειρίες και δημιουργίες. Η συνεργασία αυτή είναι ένας φόρος τιμής στην κοινή τους πατρίδα, υπογραμμίζοντας την ομορφιά της Ελλάδας και τα θαύματα της φύσης της.

Φέτος, ένα ιστιοπλοϊκό, με πλήρωμα πέντε κορυφαίους bartenders από όλο τον κόσμο, σαλπάρει με προορισμό την Κρήτη. Στη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνουν τρεις στάσεις, σε τρεις εκπληκτικούς προορισμούς, για τρεις μοναδικές εμπειρίες.

Η φετινή εκδοχή είναι αφιερωμένη κατά κύριο λόγο σε bartenders από όλο τον κόσμο, και στα υψηλών προδιαγραφών masterclasses που θα προσφέρουν οι τρεις ανεπανάληπτες εμπειρίες. Οι κορυφαίοι προσκεκλημένοι bartenders, εμπνευσμένοι από τα θαύματα της Κρήτης, θα δημιουργήσουν από πέντε μοναδικά cocktails με METAXA 12 Αστέρων.

1η Στάση: Εξερεύνηση του φυσικού τοπίου της Κρήτης στο Daios Cove με τον Philip Bischoff

Ένα ατμοσφαιρικό cocktail πάρτι, με θέα το ηλιοβασίλεμα στον παρθένο κόλπο του Daios Cove, στο Βαθύ του Αγίου Νικολάου, με καλεσμένο τον Philip Bischoff, bartender του τρίτου καλύτερου μπαρ στον κόσμο, το “Manhattan”, στη Σιγκαπούρη και Beverage Manager στο ξενοδοχείο “Four Seasons”, στην Μπανγκόκ, από τον Απρίλιο του 2019.

2η Στάση: Εξερεύνηση της Κρητικής γης στο Peskesi με το Βασίλη Κυρίτση και το Νίκο Μπάκουλη

Ένα υψηλών προδιαγραφών masterclass στην καλά κρυμμένη, Βιολογική Φάρμα του εστιατορίου Peskesi. Τοποθετημένη προσεκτικά ανάμεσα στα κρητικά βουνά, η Βιολογική Φάρμα Peskesi, προσφέρει μία αυθεντική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν METAXA Signature cocktails από αγνά, παραδοσιακά προϊόντα της κρητικής γης.

3η Στάση: Εξερεύνηση της νυχτερινής ζωής της Κρήτης στα Χανιά με τους Jillian Vose και Shingo Gokan

Η νύχτα ξεκινάει με μία απόλυτη, κρητική, γαστρονομική εμπειρία, στο γραφικό λιμανάκι των Χανίων. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα πάρτι στο Café Boheme με καλεσμένους τους Shingo Gokan, από το “Speak Low” της Σαγκάη και Julian Vose από το “Dead Rabbit” της Νέας Υόρκης, παρέα με cocktails ΜΕΤΑΧΑ. Εμπνευσμένοι από τα θαύματα της Κρήτης, ο κάθε bartender, θα δημιουργήσει από πέντε μοναδικά METAXA cocktails.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μαγευτική εμπειρία. Αν βρίσκεστε στην Κρήτη τέλος Ιουνίου, μην παραλείψετε να εξερευνήσετε το METAXA παρέα με τους 3 κορυφαίους bartenders.

You may also like