3 περιπτώσεις που το concealer μας βγάζει από τη δύσκολη θέση

Έχει ήδη αποφασιστεί πως το 2019 θα είναι το έτος της διάφανης, καθαρής και φρέσκιας επιδερμίδας. Οι τάσεις ομορφιάς απομακρύνονται από το έντονο μακιγιάζ των ματιών και κατευθύνονται προς έναν λαμπερό και γυαλιστερό καμβά.

Όταν θέλουμε να πετύχουμε μια φωτεινή επιδερμίδα, η αποφυγή του concealer είναι ένα μεγάλο don’t, ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Είτε δουλεύατε μέχρι αργά, είτε ξενυχτήσατε πίνοντας και διασκεδάζοντας, θα υπάρχουν πάντα κάποια σημάδια να το αποδεικνύουν, το επόμενο πρωί. Το Instant Age Rewind Eraser Dark Circles της Maybelline είναι ίσως η πιο αγαπημένη φόρμουλα που μπορούμε να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας. Χρησιμοποιήστε το κάτω από τα μάτια, σε κόκκινες κηλίδες, ή ακόμα και ως ένα ελαφρύ foundation για όλο το πρόσωπο.

Θεωρήστε αυτό το concealer μια μαγική γόμα για τις σκούρες περιοχές κάτω από τα μάτια σας. Η υψηλή απόδοση των χρωστικών ουσιών του,  κρύβει τους μαύρους κύκλους επί τόπου, και το Haloxyl είναι το συστατικό αστέρι που βοηθά με τη φωτεινότητα. Είτε είστε εξαντλημένες, είτε απλώς δεν είστε πρωινοί τύποι, αυτό το concealer θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

Γίτσες! Μήπως κρυώσατε; Δεν είστε μόνες ούτε οι μόνες. Όταν η μύτη σας γίνεται κόκκινη, βάλτε λίγο από το concealer σας, στην περιοχή. Δεν θα εξαφανίσει την ερυθρότητα αλλά σίγουρα θα βελτιώσει την όψη της.

You may also like