30”: Η νέα mini διαδικτυακή σειρά από την Πηνελόπη Κουρτζή και την Αυγή Βάγια

by The K-magazine

που είχαν την ιδέα και γράφουν το σενάριο και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος από τις «Άγριες Μέλισσες» σκηνοθετεί…

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και οι Θεατρικές Σκηνές – Παραγωγές Θεαμάτων ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας αποκλειστικά στο youfly.com μια ολοκαίνουρια πρωτότυπη μίνι σειρά με τίτλο 30” (30 seconds) σε ιδέα και σενάριο της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια, που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου.

Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα ολοκληρώθηκε εξ αποστάσεως και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να χρειαστεί κανείς να βγει από το σπίτι του. Ακόμα και η γνωριμία και συνεργασία των συντελεστών για αυτό το project έγινε διαδικτυακά.

Πρωταγωνιστούν η Ζαχαρούλα Βαλαβάνη και ο Αλέξανδρος Δαβίλας, που υποδύονται δύο ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γνωρίζονταν ποτέ, όμως η καραντίνα τους έφερε πιο κοντά.

Οι δύο ηθοποιοί ζουν έναν έρωτα με καθημερινές ανθρώπινες στιγμές, πολύ συναίσθημα, ανατροπές, καρμικές συμπτώσεις, συγκίνηση και γέλιο. Στο τέλος όμως θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν να παραμείνουν στην πλασματική και όμορφη virtual ζωή των 30’’ ή θα κάνουν το βήμα να προχωρήσουν στην πραγματική που έχει 24 ώρες αλλά και τον κίνδυνο καθημερινής τριβής και προβλημάτων.

Η πρεμιέρα των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στις 21.00 στο youfly.com χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν καινούρια επεισόδια, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τη σειρά 24 ώρες των 24ώρο.

You may also like