5 Έξυπνα tips για να φαίνεσαι πάντα περιποιημένη

Πόσες φορές έχεις μπει στο ασανσέρ και στον καθρέπτη συνειδητοποιείς το ένα λάθος μετά το άλλο; Μην ανησυχείς σε όλες μας έχει συμβεί, και αυτό γιατί απλά αφήσαμε στην τύχη τους κάποια πράγματαπου θα έπρεπε να είχαμε τσεκάρει πριν κλείσουμε την πόρτα. Ακολουθούν 5 έξυπνα tips, για να δείχνεις πάντα περιποιημένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Μην απορείς, είναι εφικτό!

1. Τα τέλεια νύχια, είναι η λύση

Τα άκρα σε μια γυναίκα και συγκεκριμένα το κομψό και αψεγάδιαστο μανικιούρ, μπορεί να ‘’σώσουν’’ ένα ολόκληρο look. Δες τα νύχια σου ως ένα επιπλέον αξεσουάρ που οφείλεις πάντα να έχεις περιποιημένο και θα δεις πόσο σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν στη συνολική εμφάνιση. Διάλεξε μίνιμαλ αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το nude για να ταιριάζουν με τα περισσότερα looks σου.

2. Δώσε σημασία στο κούρεμα

Επειδή δεν γίνεται 24 ώρες το 24ωρο να είσαι χτενισμένη, προσπάθησε να κάνεις εκείνο το κούρεμα, το οποίο με το που λούζεσαι και το χτενίζεις, δείχνει περιποιημένο. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πάντα έτοιμη είτε για κάποια έξοδο ή κάποιο ραντεβού της τελευταίας στιγμής.

3. Κάνε focus στα φρύδια

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και οφείλεις να τα έχεις περιποιημένα. Είτε βάφεσαι συχνά είτε όχι, τα φρύδια που είναι σωστά βαμμένα και έχουν το ιδανικό σχήμα μπορούν να κάνουν μικρά ‘’θαύματα’’ στην εμφάνιση σου.

4. Κράτησε τη σωστή τσάντα

Και όταν λέμε τη σωστή τσάντα, δεν αναφερόμαστε στο στιλ και στο σχέδιο της, αλλά στην ποιότητα και στις λεπτομέρειές της. Ακόμα και η καθημερινή τσάντα που κρατάς πρέπει να είναι από καλό ύφασμα ή δέρμα, έτσι ώστε να μη φθείρεται και αυτό είναι εμφανές με την πρώτη ματιά. Κάθε τόσο, τσέκαρε για τυχόν ατέλειες ή ακόμα και φθορές. Μια τσάντα που δείχνει τέλεια, μόνο καλό θα κάνει!

5. Άφησε για λίγο στην άκρη τα baggy ρούχα

Όταν λέμε baggy ρούχα δεν εννοούμε εκείνα τα ρούχα που έχουν σπορ ύφος, αλλά εκείνα που λόγω του υφάσματος αλλά και του σχεδίου πάντα θα κάνουν τη συνολική σου εικόνα πρόχειρή και ατημέλητη. Τα περισσότερα από αυτά στη συνέχεια ξεχειλώνουν, ανοίγουν και ενώ είναι άνετα, εσύ δεν δείχνεις καθόλου περιποιημένη. Άφησε τα για λίγο στην άκρη ή φόρεσε τα μέσα στο σπίτι.

Featured image: @oliviapalermo / Instagram

You may also like