5 κουρέματα που θα σε πείσουν να κόψεις άμεσα κοντά τα μαλλιά σου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που παίρνουμε πιο γρήγορες αποφάσεις, που νιώθουμε πιο ελεύθεροι και τολμηροί. Είναι η εποχή που κάνουμε αλλαγές τόσο στο στιλ όσο και στα μαλλιά μας. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου, τότε θα στο κάνουμε πιο εύκολο, αφού παρακάτω ακολουθούν 5 κοντά κουρέματα τα οποία θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο ΤΩΡΑ!

  • Ποιος είπε ότι αν έχεις σγουρά μαλλιά δεν μπορείς να πετύχεις ή να δοκιμάσεις ένα πιο κοντό κούρεμα. Από τη μια θα ανανεώσει την ποιότητα των μαλλιών σου και από την άλλη θα σου χαρίσει μια πιο φρέσκια και coolκαλοκαιρινή εμφάνιση.
@goldenbarbie
  • Τα ξανθά μαλλιά – ειδικότερα το καλοκαίρι – θέλουν εντατική φροντίδα. Αν έχεις εμφανίσει ψαλίδα ή οι άκρες σου είναι αρκετά ξηρές, τότε πες ναι στο κοντό κούρεμα. Θα σε βολέψει ιδανικά φέτος το καλοκαίρι ενώ τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο υγιή και δυνατά.
@januaryjones
  • Σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές; Τότε το κοντό κούρεμα με αφέλειες είναι εκείνο που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όλα. Φέτος λοιπόν, ψηφίζουμε γαλλικό στιλ και στα μαλλιά.
@chloehelenmiles
  • Το κοντό κούρεμα  μπορεί παράλληλα να είναι cute, σέξι και κομψό. Τόλμησε το και δες την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σου να αλλάζουν! Αν έχεις πλούσια και ανέμελα μαλλιά, απλά άφησε την χωρίστρα σου να πάει όπου εκείνη θέλει.
@karina_nigay
  • Όσο μεγαλώνει η γυναίκα λένε ότι πρέπει να κόβει τα μαλλιά της. Ο συνδυασμός των λευκών μαλλιών με το κοντό κούρεμα, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι η ομορφιά υπάρχει σε όλες τις ηλικίες, αρκεί να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!
@greceghanem

Featured image: @chloehelenmiles / Instagram

You may also like