5 λάθη που κάνεις καθημερινά με το foundation

by The K-magazine

Χτυπάει το ξυπνητήρι, κλασικά τρέχεις να τα προλάβεις όλα και μέσα σε όλα αυτά πρέπει και να βαφτείς. Βάφεσαι, πας στην δουλειά σου και κάπου εκεί έρχεται η στιγμή που τυχαία  μέσα στη μέρα βλέπεις στον καθρέπτη πόσο λάθος έχεις βάλει το foundation. Παρακάτω θα μάθεις τα 5 λάθη που ίσως κάνεις την ώρα που τοποθετείς το foundation και από εδώ και πέρα πρέπει να αποφεύγεις.

  1. Ξεχνάς να απλώσεις το foundation στη γραμμή των μαλλιών και στη περιοχή κάτω από το πηγούνι

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει και εσύ αυτά τα λάθη. Εμείς σου τα υπενθυμίζουμε για να προσέχεις τις επόμενες φορές. Τέρμα οι δικαιολογίες λοιπόν.

2. Χρησιμοποιείς λάθος make up

Σε στιλ ή σε υγρή μορφή ή και σε πιο παχύρευστη μορφή, λογικό να μπερδεύεσαι και να μη ξέρεις ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει. Μίλησε στους ειδικούς,  μάθε τον τύπο της επιδερμίδας σου και θα δεις όλα τα άλλα είναι μονόδρομος.

3. Αλλάζεις με την πρώτη ευκαιρία foundation

Όταν βρεις το τέλειο foundation, μην το αλλάξεις, μείνε σε αυτό. Οι συνεχείς αλλαγές και πειραματισμοί δεν κάνουν πάντα καλό στην επιδερμίδα σου.

  • Απλώνεις το foundation σε τεχνητό φως

‘Όταν έχεις την επιλογή καλύτερα να προτιμάς το φυσικό φώς από το τεχνητό. Έτσι δύσκολα θα κάνεις υπερβολές και λάθη τόσο στην ποσότητα όσο και σε κάποια σημεία που μπορούν να σου ξεφύγουν.

5. Τοποθετείς το foundation με ”βρώμικα” πινέλα

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τα καθαρά πινέλα. Μία φορά την εβδομάδα (μπορεί και παραπάνω) καθάρισε τα και θα δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου αλλά και κατά την διάρκεια που απλώνεις το foundation.

You may also like