5 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να χωρίσετε τον φίλο σας ΤΩΡΑ!

82152da2b68982a747085d4f5988fed0Όλες το έχουμε κάνει: να βγαίνουμε με τον τύπο που κανείς δεν συμπαθεί και να αγνοούμε όλα τα ερωτήματα που τίθενται γύρω από τη συμπεριφορά του. Αλλά εδώ σας παρουσιάζουμε 5 από τους λόγους που θα πρέπει να τον παρατήσετε όσο είναι καιρός!

1. Είναι περίεργος με το τηλέφωνό του και τα social media.
Κάποτε έβγαινα με κάποιον που έσβηνε τα μηνύματά του κάθε βράδυ. Υποστήριζε ότι δεν ήθελε να κρατάει παλιές συζητήσεις και ότι ήθελε το inbox του να είναι άδειο. Προφανώς μιλούσε με διάφορες κοπέλες και δεν ήθελε να το δω. Φυσικά έκανε το ίδιο και με τα μηνύματα στο Facebook… αλλά ο “διάολος έχει πολλά ποδάρια” όπως λένε και τα σβησμένα μηνύματα…μπαίνουν στο αρχείο και ο κόσμος μπορεί να τα δει!

Και η λύση δεν είναι να ψάχνετε στο κινητό του φίλου σας, αλλά αναρωτηθείτε γιατί θεωρεί “κακό” το να στέλνει μηνύματα δίπλα σας. Αν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας κρατήσει μακριά από το κινητό του ή το Facebook του, μην προσπαθείτε να το αρνηθείτε : δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά!

2. Ξεχνά σημαντικές ημερομηνίες.
Στα γενέθλιά του τον “γεμίσατε” με δώρα, ότι κάνει κάθε φυσιολογικά ερωτευμένος άνθρωπος. όμως στα δικά σας γενέθλια είναι με άδεια χέρια, γιατί απλά τα … ξέχασε! Ίσως δεν πρόκειται μόνο για τα γενέθλια, αλλά και σε επέτειο ή κάποια άλλη μέρα που γιορτάζετε κάτι… τότε η “αμνησία” του πρέπει να εξεταστεί πιο σοβαρά!

3. “Όλα γύρω σου γυρίζουν….”
Ας πούμε πως έχετε να ανακοινώσετε συγκλονιστικά νέα που ανυπομονείτε να πείτε στον φίλο σας, αλλά δύο λεπτά αφού το συζητήσατε, η συζήτηση μεταφέρεται προς τα δικά του θέματα… Μην χάνετε χρόνο με κάποιον τόσο εγωκεντρικό που δεν μπορεί να χαρεί με τη χαρά σας. Η σχέση είναι ένα σύστημα αλληλο-στήριξης, και θεωρητικά ο ένας θέλει το καλύτερο για τον άλλο.

60449948abf2d27f242bb898fec979844. Δεν έχει στόχους.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό και λιγότερο γοητευτικό από έναν άνθρωπο που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του και περιμένει να του έρθουν όλα έτοιμα! Το να μην έχεις φιλοδοξίες δεν είναι καθόλου sexy. Ο αγαπημένος σας θα πρέπει να έχει στόχους, μία ιδέα έστω για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του ή έστω να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και όχι μόνο. Δεν θα του κάνετε babysitting, ενώ εσείς ζείτε στον πραγματικό κόσμο.

5. Φέρεται άσχημα στον κόσμο γύρω του…
Αν δεν φέρεται σωστά στη μητέρα του, στην αδελφή του ή στα μέλη της οικογένειάς του είναι ένα καμπανάκι για το πώς μπορεί να σας φερθεί στο μέλλον… Ψάξτε για τον άνδρα που έχει καλές σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια του. Πώς φέρεται στους φίλους του; Πώς “λειτουργεί” όταν είναι μαζί τους; Αν η συμπεριφορά του είναι προκλητική μαζί τους… δείτε το σαν κόκκινη σημαία απομάκρυνσης…ΑΜΕΣΑ!

Πηγή: εδώ

You may also like