5 τύποι γυναικών που δεν πρέπει να τους μοιάσεις, από την Γιάννα Σαλή

3Αν έχεις την υποψία ότι ο καλός σου δεν καλοπερνάει και πολύ μαζί σου, πριν βιαστείς να αρχίζει να τον “θάβεις” στις φίλες σου, σκέψου μήπως εσύ δεν κάνεις εσύ κάτι σωστά. Μουρμουρίζεις ατελείωτα; Τον καταπιέζεις; Έχεις κρεμαστεί πάνω του; Αν υποψιάζεσαι ότι έχεις κάτι από αυτά τότε μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξεις τακτική.

  1. Η drama queen

Θέλεις στοργή, αγάπη και φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο από τον καλό σου για ψυχολογική υποστήριξη.  Ίσως να μην έχεις σκεφτεί ότι και αυτός έχει τρεξίματα και πολλές δουλείες πάνω από το κεφάλι του. Παρατηρούμε ότι εσύ θα ήθελες κάποιον να σε έχει σαν τον μπαμπάκα σου όμως και αυτός θα ήθελε κάπου να στηριχτεί κάποιες φορές.

Πώς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση:
Το νόημα των σχέσεων είναι να μπορεί ο ένας να στηριχτεί πάνω στον άλλο στα καλά αλλά και στα κακά και να μην μπαίνει στην θέση του ψυχαναλυτή συνεχώς ο φίλος σου. Μην ξεχνάς όμως, ότι πρέπει να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια πότε πότε και να μην γαντζώνεσαι πάνω σε άλλους.

  1. H “miss νευρική”

Με το παραμικρό έχεις τον τσακωμό στο τσεπάκι σου. Είτε επειδή έχει μπάλα την Κυριακή είτε επειδή το μπλουζάκι που σου πήρε δώρο ήταν σε άλλο νούμερο από αυτό που φοράς και γενικά περιμένεις την αφορμή για να υστεριάσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πώς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση:
Σου έχουμε εμείς την λύση για να μην έχεις άλλη μία “έκρηξη” θυμού απέναντι στον σύντροφό σου.

Οι σχέσεις πρέπει να είναι χαρά, ευτυχία και όμορφες στιγμές που μοιράζεσαι με τον άλλον. Σε κανένα εγχειρίδιο σχέσεων δεν έχει γραφτεί ότι πρέπει να του δυσκολεύεις την ζωή πολλές φορές με καβγάδες. Παρατήρησε και το sex and the city οι άντρες βλέπουν καμιά φορά μπάλα μην το εκλάβεις ως προσβολή της προσωπικότητας σου.

  1. Η “miss μουρμούρα”

Μουρμουράς όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή όταν βρίσκεστε από κοντά;  Νομίζεις πολλές φορές ότι ο φίλος σου δεν σε καταλαβαίνει με αποτέλεσμα να γκρινιάζεις ακόμα περισσότερο; Αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να βαριέται μαζί σου δεν θα αντέξειτις εντάσεις και τους τσακωμούς και αναγκαστικά θα χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Πώς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση:
Σκέψου ότι είστε μαζί για να περνάτε καλά και όχι για να γίνεται μαύρη η ψυχή σας κάθε φοράς που εσύ θα ξυπνήσεις στραβά ή όταν πέρασες μία τρελή μέρα στο γραφείο και θα περιμένεις την ώρα που θα σε πάρει τηλέφωνο για να ξεκινήσεις το μονόλογο της γκρίνιας.  Η λύση που θα σου δώσουμε εμείς είναι να περιορίσειςλίγο την μουρμούρα έτσι ο καλός σου πλέον θα χαίρεται κάθε φορά που θα είστε μαζί και δεν θα περιμένει για ποιο πράγμα θα του γκρινιάξεις σήμερα.

 

  1. 4Η “miss νύφη”

Έχεις παρατηρήσει ότι όλοι οι φίλοι σου έχουν παντρευτεί και φτιάχνουν την δική τους οικογένεια και κοινή ζωή; Έχεις ένα διακαή πόθο να γίνεις και εσύ η κυρία του κυρίου; Με το που θα ξεκινήσεις μία σχέση λοιπόν αρχίζουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια και οι λεπτοί χειρισμοί για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες δηλαδή σε έναν τέλειο γάμο.

Πώς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση:
Από κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτή βγαίνουν οι φήμες ότι οι γυναίκες θέλουν απεγνωσμένα να παντρευτούν. Για να ξεπεράσεις αύτη την <<πάθηση>> γάμος τώρα,πρέπει να δεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου όπως πραγματικά είναι και μην κάνεις τον γάμο σκοπό στην ζωή σου, θα δεις που στην ώρα του θα έρθει και ο  << βίος ανθόσπαρτος>> .!!!

      5. Η “miss νιαου”

Δεν κάθεσαι να τσακώνεσαι, ούτε να φωνάζεις ούτε καν να τσακώνεσαι. Ξέρεις πολύ καλά πως αν θέλεις κάτι και εκείνος όχι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τον πείσεις. Με λίγα ζουζουνίσματα, λίγο χαριτωμένο κλάμα, ή λίγη γλυκιά φωνούλα τον έχεις του χεριού σου. Να μην ξεχάσουμε να σου επισημάνουμε ότι,η αγαπημένη σου φράση είναι ότι ο άντρας είναι το κεφάλι και η γυναίκα ο λαιμός άρα ο λαιμός γυρνάει όπου θέλει εκείνος το κεφάλι.

Πώς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση:

Το ότι δεν δημιουργείς περιττές εντάσεις στην σχέση, είναι από τα θετικά σημεία της στρατηγικής σου. Ωστόσο το ότι εφαρμόζεις αυτή την τακτική ύπουλα και υπόγεια σίγουρα δεν είναι καλό πράγμα, όμως είναι άδικο και υποτιμητικό για τον αγαπημένο σου. Γιατί δεν βάζεις σταδιακά στο πρόγραμμα σου και μερικές δόσεις ειλικρίνειας; Άρχιζε να εκφράζεις, που και πού, ξεκάθαρα αυτά που θέλεις και μπορεί να εκπλαγείς με τα θαυμαστά πράγματα που θα πετύχεις χωρίς να χρειαστείς ολόκληρο… επιτελικό σχέδιο.

Αν βρίσκεις ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με εσένα. Σίγουρα ο φίλος να είναιευτυχισμένος από την σχέση σας και ίσως ευχαριστημένος από την συμπεριφορά σου απέναντι του. Αν έχεις κάποια υπόνοια  ότι έχεις κάτι από αυτά να ξέρεις ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και νομίζουμε να σε βοηθήσαμε με τα μικρά μας tipsγια κάθε miss της λίστας μας.

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like