5 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Η αλήθεια είναι ότι τώρα η ιδανική στιγμή να “εκμεταλλευτείς” το lockdown, αν θέλεις να δεις διαφορά στις βλεφαρίδες σου. Και όταν μιλάμε για διαφορά, εννοούμε να γίνουν πιο μακριές και πυκνές και όλα αυτά με φυσικό τρόπο. Πειραματίσου, δοκίμασε τι σου ταιριάζει και με ποιο φυσικό υλικό βλέπεις αποτελέσματα…Kι απέκτησε επιτέλους τις βλεφαρίδες που τόσα χρόνια ήθελες!

1. Πράσινο τσάι

Τελικά το πράσινο τσάι, μπορεί να χαρακτηριστεί και μαγικό αφού μόνο καλό μπορεί να κάνει στον οργανισμό μας. Εσωτερικά και εξωτερικά. Στα θετικά του στοιχεία θα προσθέσουμε τη “δυναμική” που μπορεί να δώσει στις βλεφαρίδες μας…Μιας και οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, είναι εκείνα που θα δώσουν το boost που χρειάζονται. Εσύ το μόνο που έχεις είναι να εφαρμόσεις – σε καθαρές βλεφαρίδες – λίγο (κρύο) πράσινο τσάι είτε με χαρτί είτε με ένα pad ντεμακιγιάζ και να το αφήσεις να δράσει.

2. Ελαιόλαδο

Πολλές φορές επικεντρωνόμαστε σε άλλα πράγματα και υλικά και ξεχνάμε το βασικότερο. Εκείνο που έχει αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες, το ελαιόλαδο. Αρκετά ενυδατικό, αρκούν λίγες σταγόνες την ημέρα (και ιδιαιτέρως το βράδυ) για να δεις τις βλεφαρίδες σου έτσι όπως δεν τις έχεις ξαναδεί. Μέσα σε λίγες μέρες οι βλεφαρίδες σου θα έχουν βρει την πιο λαμπερή και υγιή πλευρά τους ενώ σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές.

unsplash.com/@primal_harmony

3. Φυσικά έλαια

Υπάρχουν τόσα φυσικά έλαια που στα προϊόντα για την τριχόπτωση και όχι μόνο, που αποτελούν τη βάση τους και πάντα πρωταγωνιστούν. Το έλαιο καρύδας, το καστορέλαιο αλλά και το αμυγδαλέλαιο πρέπει να μπουν άμεσα στη λίστα με τα must-have προϊόντα, αν θες οι βλεφαρίδες σου να γίνουν πιο πλούσιες, υγιείς και μακριές. Βάλε στη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς ένα από τα παραπάνω έλαια (ή και όλα εναλλάξ) και πριν κοιμηθείς εφάρμοσε το προσεχτικά στις βλεφαρίδες. Κοιμήσου με αυτό και το επόμενο πρωί ξέπλυνε προσεχτικά και γιατί όχι κάνε και ένα απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες σου.

4. Αλόη

Η αγαπημένη αλόη, για άλλη μια φορά είναι εδώ, σε μια λίστα στην οποία αναζητάμε θρέψη και εντυπωσιακά αποτελέσματα στις βλεφαρίδες. Λίγη ποσότητα αλόης αρκεί, για να την εφαρμόσεις σε καθαρές βλεφαρίδες αλλά και για να την αφήσεις ένα ολόκληρο βράδυ πάνω σε αυτές. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα δεις μεγάλη διαφορά και δεν θα θες να την αποχωριστείς ξανά!

5. Βαζελίνη

Κι όμως η βαζελίνη μπορεί να κάνει μικρά θαύματα στις βλεφαρίδες σου. Είναι έξτρα ενυδατική και θέλει αρκετή προσοχή τόσο η τοποθέτηση της όσο και η ποσότητα που θα επιλέξεις. Βάλε λίγη βαζελίνη πρώτα στα δάχτυλα σου και στη συνέχεια τρίψε μέχρι να γίνει λεία, στη συνέχεια εφάρμοσε κατά μήκος στις βλεφαρίδες σου και αυτό ήταν, σε λίγες εβδομάδες όλα θα αλλάξουν (προς το καλύτερο φυσικά).

Featured image: @tezza/ instagram

You may also like