5+1 μυστικά της Kendall Jenner για αψεγάδιαστο μακιγιάζ

Δεν υπάρχει περίπτωση ενώ κοιτάς το προφίλ της Kendall Jenner στο Instagram, να μην έχεις μείνει παραπάνω δευτερόλεπτα από το κανονικό στις κοντινές της φωτογραφίες. Βλέπεις η το πανέμορφο μοντέλο διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο, με τα μεγάλα αμυγδαλωτά της μάτια να κάνουν τη διαφορά. Έχει φυσική ομορφιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρει κάποια μυστικά μακιγιάζ που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την γοητεία της.

  1. Δίνει μεγάλη προσοχή στην επιλογή του foundation

Τι και αν έχει μια σχεδόν αψεγάδιαστη επιδερμίδα, όταν νιώθει ότι έχει ανάγκη από κάλυψη επιλέγει μια βάση με πολύ ελαφριά σύνθεση και πάντα με δείκτη προστασίας ώστε να προστατεύεται από τις ακτινοβολίες του ήλιου. Φυσικά προσέχει αρκετά και την απόχρωση του foundation για να μην έχει απόκλιση με την υπόλοιπη επιδερμίδα.

  • Λατρεύει τις λάμψεις στο πρόσωπο

Έχεις πετύχεις με τις λάμψεις στο πρόσωπο όταν ο άλλος νομίζει ότι είναι φυσικές και δεν έχουν γίνει με highlighter. Έτσι και η Kendall, η οποία δεν υπερβάλει ποτέ και τοποθετεί τις λάμψεις στα σωστά σημεία. Όπως για παράδειγμα στα μήλα της, αριστερά και δεξιά του μετώπου της και πάνω από τα χείλη της.

  • Υποστηρίζει αρκετά συχνά το φυσικό μακιγιάζ

Η Kendallείναι μόλις 24 ετών και στην πραγματικότητα δεν είναι αναγκαίο να βάφεται καθημερινά. Πολλές φορές ειδικότερα όταν δεν έχει δουλειά που χρειάζεται να κάνει έντονο και βαρύ μακιγιάζ, της αρέσει να είναι άβαφη. Το μόνο που βάζει είναι μια ενυδατική και μια αντηλιακή κρέμα.

  • Τονίζει και περιποιείται αρκετά τα φρύδια της

Άλλο ένα μυστικό της ομορφιά της είναι τα φρύδια της. Τα βγάζει ελάχιστα ενώ είναι φυσικά και έχουν ένα ιδιαίτερο σχεδόν ίσιο σχήμα. Όταν πρέπει γεμίζει οποιοδήποτε κενό παρατηρεί και είναι ένα σημείο του προσώπου της που της αρέσει να αναδεικνύει και να περιποιείται.

  • Δεν τοποθετεί συχνά ψεύτικες βλεφαρίδες

Σε αντίθεση με την αδερφή της Kylie, η Kendallλατρεύει οτιδήποτε είναι φυσικό. Για παράδειγμα προτιμά να κάνει lashliftαπό το να βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες.

  • Δεν κάνει υπερβολές

Ενώ της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά στιλ μακιγιάζ, σπάνια θα δεις να πέσει σε κάποιο λάθος ή να κάνει κάποια υπερβολή. Είναι φαν της ισορροπίας και ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει. Για παράδειγμα αν κάνει ένα έντονο smokeyeyesτότε θα επιλέξει πιο ήσυχους τόνους στα χείλη και δεν θα το παρακάνει με τα έντονα κοψίματα και τις έξτρα λάμψεις.

Εμπνεύσου από την αγαπημένη Kendall, παίξε με το μακιγιάζ σου, βρες τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και ανάδειξέ τα!

CREDIT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:  instagram: @kendalljenner

You may also like