6 Λόγοι για τους οποίους χρειάζεται ένας wedding planner

Ένας γάμος, για τους περισσότερους, σημαίνει λεφτά και οικονομίες ετών. Και η πραγματικότητα δεν διαφέρει και πολύ. Οι συμβουλές που έρχονται από τους έξω, είναι πολλές. Αναλόγως πόσο «κάηκε» ο καθένας στο δικό του γάμο, θα έχει σίγουρα κάτι να μοιραστεί μαζί σας. Ένας wedding planner, είναι κάτι που δύσκολα θα προσθέσει κάποιο ζευγάρι στο ήδη πιεσμένο του budget, μιας και υπάρχει αυτή η περίεργη και πέρα για πέρα αναληθής εντύπωση πως ο wedding planner, έρχεται για να μας φορτώσει οικονομικά. Παρακάτω οδηγεί προσωπικός οδηγός με τους λόγους που ένας wedding planner, στην πραγματικότητα, είναι επένδυση.

#1 Είναι θέμα χημείας

Όπως και τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, η σχέση σου με τον wedding planner, είναι κάπως καρμική. Πρέπει να ταιριάξετε και να κολλήσετε σαν να γνωριζόσασταν από πάντα. Και άπαξ και γίνει αυτό, μια κουβέντα σας, θα είναι αρκετή για να μπορέσουν να οραματιστούν ολόκληρα υπερθεάματα. Και όχι, τα υπερθεάματα δεν είναι απαραίτητα και ακριβά. Πιστέψτε με!

#2 Θα σας γλιτώσουν από άσκοπα έξοδα

Και όμως. Λόγω της πείρας τους, μπορούν να σας συμβουλεύσουν σωστά και αποτελεσματικά, ως προς τα πράγματα τα οποία όντως αξίζουν τα λεφτά τους αλλά και σχετικά με όσα, είναι περιττά και ασήμαντα. Μα φυσικά και υπάρχουν πράγματα που τα θεωρούν περιττά. Ο σωστός wedding planner μπορεί να δημιουργήσει ένα παραμύθι από το τίποτα.

#3 «Εκμεταλλευτείτε» τους

Ξέρουν πολύ κόσμο. Σε τομείς που ούτε καν είχατε φανταστεί. Και μπορούν να σας προτείνουν ιδέες που πραγματικά θα χαρίσουν αυτό το έξτρα που όλοι αναζητάμε στο γάμο μας. Άλλωστε less is more και εκείνοι ξέρουν ακριβώς τη σημασία του.

#4 Είναι σύμμαχοί σας

Αφήστε τις διαφωνίες με τους γονείς σας, τις ατελείωτες λίστες καλεσμένων, τα υπέρογκα ποσά για ανθοστολισμό και αφεθείτε στα χέρια τους, για να έχετε το γάμο που εσείς σαν ζευγάρι επιθυμείτε. Ο γάμος είναι καθαρά υπόθεση του ζευγαριού και κανενός άλλου. Να το θυμάστε αυτό! Άλλωστε, όπως εσείς έτσι και εκείνοι, επιθυμούν το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Είστε η διαφήμισή τους. Δεν θέλουν να πάει τίποτα στραβά, και θα φροντίσουν προσωπικά γι’αυτό.

#5 Είναι ψυχοθεραπευτές

Άγχη, αλλαγές τις τελευταίας στιγμής (αλλά και της πρώτης πολλές φορές), ραντεβού, τηλέφωνα και διευθύνσεις θα σας δοθούν αβίαστα. Μοιραστείτε άφοβα μαζί τους, τις σκέψεις σας. Ακόμα και τις δεύτερες και τις τρίτες. Θα είναι εκεί για να σας καθησυχάσουν και να σας κατευθύνουν.

#6 Με εκείνους δίπλα σας, θα καταφέρετε να απολαύσετε την ωραιότερη περίοδο της ζωής σας, χωρίς να σας αποσπάσει τίποτα και κανένας. Και κυρίως χωρίς να θυσιάσετε τα νεύρα σας.

 

Photo Credits: e.m. for you

You may also like