6 Μυστικά για πιο μεγάλα κι εντυπωσιακά μάτια

Βαρεθήκατε να φορτώνετε τα μάτια σας με τόνους προϊόντων μακιγιάζ και να μην παίρνετε τα αποτελέσματα που θέλετε; Ο χρυσός κανόνας, είναι πως το περισσότερο προϊόν δεν σημαίνει και καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτό ισχύει σε όλα. Ίσα ίσα, που μπορεί να σας καταλήξετε να δείχνετε κουρασμένες και γερασμένες. Ας δούμε λοιπόν βήμα-βήμα πως μπορούμε να κάνουμε τα μάτια μας να δείχνουν μεγαλύτερα, φωτεινότερα και πιο ξεκούραστα.

1. Το βασικότερο βήμα, είναι φυσικά η ενυδάτωση. Εφαρμόστε την κρέμα των ματιών σας, ώστε να δώσετε ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα ξεκούρασης στην περιοχή. Οι κρέμες ματιών που περιέχουν καφεΐνη μπορούν να τονώσουν ακόμα περισσότερο την περιοχή και να φαίνεται πιο ξεκούραστη.

 2. Η εφαρμογή ενός λευκού ή ουδέτερου μολυβιού ματιών στο εσωτερικό των βλεφάρων θα δώσει την ψευδαίσθηση επέκτασης των φυσικών ορίων του ματιού, ενώ επιπλέον θα εξουδετερώσει το κόκκινο που στην περίπτωση εκτεταμένης κούρασης θα είναι ακόμα εντονότερο.

3.  Το σχήμα της σκιάς ματιών που θα εφαρμόσετε μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Για μια μοντέρνα και ανεπιτήδευτη εμφάνιση, αφήστε το οστό κάτω από το φρύδι άδειο, περιορίστε την σκιά μόνο στο κινητό βλέφαρο, και κάντε καλό σβήσιμο στην κόγχη του ματιού.

4. Δεν έχει σημασία αν το μακιγιάζ σας προορίζεται για πρωινή ή βραδινή εμφάνιση. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες κάνουν αμέσως τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και ανοίγουν το βλέμμα σας. Φυσικά, και σε αυτό χρειάζεται μέτρο.

5. Βγάλτε τις σκούρες αποχρώσεις από την παρτίδα και παίξτε με χρωματιστές και γυαλιστερές σκιές. Θα επεκτείνουν τα όρια του ματιού και θα δώσουν μια εξαιρετικά διασκεδαστική και τολμηρή χροιά. Σε αντίθεση με τις μαύρες και τις σκούρες καφέ σκιές, που κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα και εσώφθαλμα.

6. Όλοι οι makeup artists, συμφωνούν στο ότι η εφαρμογή γυαλάδων στην εσωτερική γωνία του ματιού, είναι ο πιο σίγουρος και γρήγορος τρόπος για να τα τονίσετε και να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα.

You may also like