7 αποδείξεις ότι δεν ταιριάζετε με τον σύντροφό σας

relationship_problemΠαρότι κατά τις πρώτες ημέρες μίας νέας σχέσης, τα «μέλια» περισσεύουν, είναι και η καλύτερη περίοδος για να προσέξουμε κάποια σημάδια που δείχνουν ότι πιθανότατα δεν ταιριάζουμε με τον άλλο και η σχέση να μην έχει ευτυχή κατάληξη.

Παρακάτω, οι ειδικοί μοιράζονται τα 7 σημάδια που θα φέρουν αναπόφευκτα την καταστροφή στη σχέση σας…

1. Η κριτική και η γκρίνια είναι συνεχής, και τα κοπλιμέντα ελάχιστα
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αρνητική και τη θετική προσοχή. Ο σωστός σύντροφος, σάς προσφέρει θετική προσοχή, σας επευφημεί σε περίπτωση προαγωγής και σας δίνει μια καθησυχαστική αγκαλιά όταν είστε στα κάτω σας. Από την άλλη, ο λάθος σύντροφος θα είναι τόσο απασχολημένος με το να σας δείχνει συνέχεια τα λάθη σας, λέει η Patti Britton σύμβουλος ζευγαριών και συγγραφέας του βιβλίου «The Art of Sex Coaching: Expanding Your Practice».

2. Όταν είστε με το σύντροφό σας, αισθάνεστε λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό σας
Αν συνέχεια τσεκάρετε το κινητό για μηνύματα και αναζητάτε σημάδια ότι σας θέλει, τότε πιθανότατα δεν είναι το σωστό ταίρι. Ένα άτομο που αξίζει τη προσοχή σας, θα αναγνωρίσει τις αξίες σας και θα σας έχει προτεραιότητα: θα περνά χρόνο μαζί σας γιατί θα συνειδητοποιήσει το πόσο τυχερός είναι που σας έχει στο πλευρό του.

3. Η εμπιστοσύνη απλά δεν υπάρχει
Εσείς κι ο σύντροφός σας, δεν μπορείτε να συνεχίσετε ως ζευγάρι αν διαρκώς υποπτεύεστε πράγματα και συνεχώς τον βομβαρδίζετε με ερωτήσεις για το τι κάνει όταν δεν είστε μαζί.

4. Όταν γνωρίζετε όλους τους πρώην του συντρόφου σας
Έχετε σχέση με το σύντροφό σας, όχι με την πρώην κοπέλα από το πανεπιστήμιο ή τον πρώην από τη δουλειά. Αν σε αυτή τη σχέση, νιώθετε ότι έχουν μαζευτεί πολλοί, τότε έχετε δικαίωμα να πείτε στον/στην σύντροφό σας να σταματήσει τις συγκρίσεις.

5. Οι δυο σας περνάτε καλά μόνο όταν διασκεδάζετε
Σίγουρα, εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να περνάτε καλά μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά αυτές δεν πρέπει να είναι οι μόνες στιγμές που διασκεδάζετε.

9e4027714ae1ca3bd7fb2dfad68eadf36. Οι ατελείωτοι τσακωμοί
Φυσικά και θα υψωθεί η φωνή και θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά όταν το ταίρι σας αρχίζει να γίνεται αμυντικός και να μαζεύεται στον εαυτό του, επειδή έχετε μία διαφωνία, τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά. Μπορεί να ακούγεται καλό και αθώο, αλλά καταστρέφει τη σχέση σας περισσότερο από όσο νομίζετε.

7. Το άλλο σας μισό, σας δείχνει τρυφερότητα μόνο όταν θέλει κάτι
Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει τόσο γλυκός και αγαπητός, όταν θέλει κάτι από εσάς. Αλλά τη στιγμή που εσείς πείτε το ναι, τότε μπαίνουν τέλος στα τρυφερά λόγια και τα χάδια.

Πηγή: newsbeast

You may also like