7 Χαρακτηριστικά που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες

Κακά τα ψέματα το έχεις σκεφτεί εσύ, εγώ  και φυσικά όλες οι γυναίκες πάνω στον πλανήτη, αλλά άκρη δεν έχουμε βρει. Τι μπορεί να σκέφτονται οι άντρες όταν βλέπουν μία γυναίκα που τους αρέσει; Οι περισσότερες νομίζουν ότι κατευθείαν μας σκέφτονται γυμνές! Και όμως όχι δεν είναι έτσι. Πάντα έκανα παρέα με άντρες και έπειτα από άπειρες συζητήσεις με τους φίλους μου ανακάλυψα ότι έχουν και μία πλευρά που μέχρι τώρα εμείς οι γυναίκες αγνοούσαμε. Είπα λοιπόν να σας ενημερώσω για το τι μπορούν να βρουν πάνω μας ελκυστικό και να αρχίσουν να παίρνουν το ρόλο του κυνηγού απέναντι στο θήραμα τους!

Ραπουνζέλ: Ναι, ναι και πάλι ναι τους αρέσει πάρα πολύ. Μόλις δουν γυναίκα με μακρύ μαλλί το μυαλό τους πηγαίνει κατευθείαν στην θηλυκότητα που αποπνέει. Είτε ίσιο είτε σγουρό είναι σέξι. Οπότε κορίτσια αφήστε στην άκρη τα λαστιχάκια σας γιατί το είχε πει και ο Παπάζογλου “πως μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά;”  κάτι παραπάνω ήξερε από εμάς!

Style Marilyn Monroe: Αυτή η γυναίκα σταθμός, η γυναίκα μύθος το είχε πει  “Ακόμα και στο περίπτερο να βγεις πρέπει να είσαι πάντα φτιαγμένη γιατί δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις”. Την επόμενη φορά που θα πεταχτείς μέχρι την γωνία να πάρει τσιγάρα σκέψου ότι δεν είναι και το καλύτερο να βγεις με την φόρμα, το φουτεράκι και με κότσο τα μαλλιά σου. Δεν λέω είναι άνετο και βολικό αλλά δεν έχει την ίδια άποψη κάποιος άντρας που θα σε δει έτσι. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να σκεφτείς ότι την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι να δείχνεις θηλυκό. Tip: Ποτέ υπερβολές, το διακριτικό είναι πάντα καλύτερο γιατί δείχνεις συγχρόνως και περιποιημένη και φυσική ( ότι καλύτερο).

Smile face: Πόσο καλό σου κάνει να ξυπνάς χαρούμενη; Δοκίμασε το. Είναι εκπληκτικό. Όσα βάσανα και να απασχολούν το μυαλό σου δεν θα ξεπεραστούν αν είσαι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Καταλαβαίνω μπορεί να έχεις προβλήματα στην δουλειά αλλά με ένα χαμόγελο φτιάχνει η μέρα σου και έχεις διάθεση για μία δημιουργική ημέρα που ξεκινάει. Όταν ένα αρσενικό βλέπει μία γυναίκα ευδιάθετη είναι πιο εύκολο και για αυτόν να σε προσεγγίσει και κυρίως κάθε άντρας θέλει μία γυναίκα που να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με μία υπέροχη καλοσχηματισμένη καμπύλη στα χείλη της παρά με γκρίνια!!!

Οι καμπύλες είναι γένος θηλυκού: Καλές οι διατροφές και μπράβο σου που κρατάς ένα σωστό πρόγραμμα. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι όλες οι μας πρέπει να χωράμε σε small μέγεθος. Με το σώμα που διαθέτεις τόνισε τα δυνατά σου σημεία έτσι θα ανεβάσεις στα ύψη την αυτοπεποίθηση σου. Και μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι άκρως ερωτεύσιμη από το αντίθετο φύλο. Έτσι λοιπόν βγάλε από το μυαλό σου να γίνεις μία κρεμάστρα μια μικροσκοπικά ρουχαλάκια.

Η εξυπνάδα είναι εφόδιο ζωής: Όλες θυμόμαστε την ταινία “Δεσποινίς διευθυντής”. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ερωτεύτηκε την Τζένη Καρέζη μία γυναίκα σε ηγετική θέση και φυσικά πανέξυπνη. Δεν λέω παλιά ταινία αλλά ακόμα μας διδάσκει ότι οι γυναίκες είναι έξυπνες και φυσικά οι άντρες τις θέλουν στο πλευρό τους. Μπορούν να μιλήσουν για τα σοβαρά και τα ασήμαντα προβλήματα της ζωής και να σου δώσουν άπειρες λύσεις. Μέχρι και σήμερα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά απέναντι στο γυναικείο μυαλό και την γυναικεία λογική.
Ανεξάρτητη: Η Παλαιά Διαθήκη λέει μέσα ότι είμαστε φτιαγμένες από το πλευρό του Αδάμ αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα ένα κομμάτι του άντρα γαντζωμένο πάνω του. Οι καιροί αλλάζουν. Δεν είμαι τόσο φεμινίστρια όσο ακούγομαι αλλά η γυναίκα του 2018 είναι ελεύθερη. Έχει την δουλειά της, τα χρήματα της και τις κοινωνικές της συναναστροφές. Δεν θα τα αφήσει αυτά εάν το απαιτήσει κάποιος άντρας και μεταξύ μας του αρέσει που δεν θα είσαι κολλημένη πάνω του γιατί και εκείνος θα έχει ελεύθερο χρόνο για να πιει και μία μπύρα με τους φίλους του. Χωρίς ζήλιες και υστερίες.

– “I’m a bitch, I’ m a child, I’ m a mother” . Το λέει και το τραγούδι. Ο κάθε άντρας μαγεύεται από την γυναίκα που ξέρει να εναλλάσσει ρόλους ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβουλεύει τέλεια τις κολλητές της. Φροντίζει την οικογένεια της (bonus για έναν άντρα που σκέφτεται την δημιουργία της). Και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει ένα μικρό παιδί με ΄μία απλή βόλτα στο λούνα παρκ. Ποιος άντρας δεν θέλει μία τέτοια γυναίκα δίπλα του; Χαμαιλέοντας για κάθε τύπο άντρα!

Ναι, όντως ο άντρας παρατηρεί και αυτά τα μικρά χαρακτηριστικά στην κοπέλα που θέλει να έχει δίπλα του. Κάποιοι δεν το παραδέχονται αλλά πίστεψέ με ισχύει σε όλους. Εφήρμοσε τα και θα δεις πόσο ακαταμάχητη θα γίνεις στον αντρικό πληθυσμό.

You may also like