8 αλήθειες που δεν θέλουν να ξέρουν οι άνδρες

christian baleΠόσα πρέπει τελικά οι άνδρες να γνωρίζουν για εμάς; Είναι πάντα θετικό να γνωρίζει και τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να τον δυσαρεστήσουν; Κι αν αυτό τελικά βλάψει τη σχέση μας; Είναι τελικά η ειλιρκίνεια η καλύτερη πολιτική θεωρία; Οι περισσότεροι λένε πώς ναι, αλλά μήπως σε ορισμένες περιπτώσεις η αλήθεια μπορεί να βλάψει ενώ το ψέμα προστατεύει; Η άγνοια λοιπόν ίσως είναι προτιμότερη.

Ζητήσαμε από 8 άντρες να μας αποκαλύψουν ποιες αλήθειες δεν θα ήθελαν ποτέ να μάθουν από τις συντρόφους τους. Ιδού οι απαντήσεις!

Ο αριθμός των πρώην
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρω τον αριθμό των αντρών με τον οποίο έχει κοιμηθεί η σύντροφός μου επειδή δεν θέλω να πλάσω καμία εικόνα με το μυαλό και την φαντασία μου. Είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να μου κάνει καλό, γι’ αυτό και είναι μία από τις ερωτήσεις που ποτέ δεν κάνω. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα για καμία από τις εμπειρίες της για να μην τις συγκρίνω με την δική μας. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι ότι έχει κάνει πρόσφατες εξετάσεις και δεν πρόκειται να με κολλήσει κανένα ΣΜΝ»

Πότε άρχισε να περνάει καλά μαζί μου
«Μερικές φορές είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, ειδικά αν δεν την ξέρεις πολύ καλά. Πάντα βάζω τα δυνατά μου αλλά αν καμιά φορά τα σχέδιά μου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της, προτιμώ να μην μου το πει. Κάθε αρχή και δύσκολη άλλωστε οπότε είναι λογικό στην αρχή μιας σχέσης, να υπάρχουν δυσκολίες. Νομίζω ότι είμαι ο εαυτός μου αλλά όσο καλύτερα γνωρίζω κάποια τόσο περισσότερο μαθαίνω τα ενδιαφέροντα της και η επικοινωνία μας βελτιώνεται. Αν βέβαια μετά από καιρό μου αποκαλύψει ότι κάτι που έκανα στις αρχές την εκνεύριζε, το πιθανότερο είναι να γελάσουμε παρέα.»

Για εκείνη την χαριτωμένη συνήθεια του πρώην
«Υποθέτω ότι στα 32 οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές σχέσεις του παρελθόντος. Σίγουρα υπάρχουν αξιοθαύμαστα πράγματα σε κάθε πρώην – άλλωστε γι΄αυτό η σχέση ήταν σημαντική. Απλά εγώ δεν θέλω να τα ξέρω. Δεν με νοιάζει πόσο ωραία περνούσε στην παλιά της σχέση γιατί αυτό το πράγμα μόνο πίεση μπορεί να μου δημιουργήσει.»

Η πρώτη και όχι τόσο καλή εντύπωση για τους φίλους μου
«Το μισώ όταν μια κοπέλα μου, μου λέει ότι δεν της άρεσε κάποιος φίλος ενώ ουσιαστικά δεν τον ξέρει καθόλου. Αν μου το πει μετά από καιρό, είναι απολύτως κατανοητό. Διαφορετικά φαίνεται απλά σαν κουτσομπολιό, κάτι που το σιχαίνομαι.»

Τις λεπτομέρειες για τα αντρικά μόρια που έχετε δει στο παρελθόν
«Είμαι από αυτό το είδος των μαζοχιστικών αντρών που ρωτάω πολλά για το παρελθόν μιας γυναίκας. Αν σε ρωτήσω βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου απαντήσεις. Αν πάλι το ένα φέρει το άλλο και σε έχει πιάσει κρίση ειλικρίνειας θέλω να ελπίζω ότι δεν θα ξεπεράσεις τα όρια. Δεν θέλω λοιπόν να ξέρω τίποτα για εκείνον τον ιδιαίτερα προικισμένο τύπο. Προτιμώ να αποφύγεις τις λεπτομέρειες και όσο αφορά τα πράγματα που σου αρέσουν στο κρεβάτι προτιμώ να τα ανακαλύψω μόνος μου.»

Dita Von TeeseΓιατί άργησε στην τουαλέτα
«Είμαι κάτι περισσότερο από ευτυχής όταν η σύντροφός μου λέει ψέματα ή μου αποκρύπτει τις λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στην τουαλέτα. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες έχετε περίοδο και πηγαίνετε τουαλέτα ακριβώς όπως κι εμείς οι άντρες αλλά δεν βλέπω ποιος ο λόγος να μιλήσουμε γι’ αυτό.»

Για την γκρίνια μου
««Αν επιτρέψω μια μέρα σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και διαμαρτύρομαι για τα πάντα, απλά προσπάθησε να συμπάσχεις. Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που κάνουν απλά είναι να φωνάζουν και να αποκαλούν εμάς τους άντρες γκρινιάρηδες και υπερβολικούς. Κι έτσι να είναι, μη μου το πεις γιατί εγώ απλά αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή είναι να νιώσω καλύτερα.»

Πώς βλέπεις πραγματικά την οικογένειά μου
«Κάποτε έβγαινα με μια κοπέλα, η οποία μόλις γνώρισε την οικογένειά μου, έκανε ένα σωρό αρνητικά σχόλια. Ξέρω ότι η οικογένειά μου δεν είναι τέλεια. Είναι όμως οι δικοί μου άνθρωποι και τους λατρεύω με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Θα προτιμούσα λοιπόν να μου πει ψέματα σε αυτή την πρώτη συνάντηση. Είναι διαφορετικό να έχεις διαμορφώσει μια εικόνα για τα πεθερικά σου μετά από κάμποσα χρόνια σχέσης και διαφορετικό μετά από λίγους μήνες σχέσης ή έστω ακόμα κι αν έχεις διαμορφώσει άποψη απλά κράτα την για τον εαυτό σου.»

Πηγή: baby.gr

You may also like