8 όμορφα στοιχεία της σχέσης, από τη Γιάννα Σαλή

12180009_10206941289044338_158441592_nΚάθε φορά που τον βλέπεις νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα; Δεν βλέπεις την ώρα να τον συναντήσεις; Δεν μπορείς ούτε στιγμή μακριά του; Μόλις βρεις ελεύθερο χρόνο -έστω και για λίγο- αποζητάς μία μεγάλη αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί;
Εάν όλα αυτά σου συμβαίνουν, ίσως να ήρθε η στιγμή να μάθεις ακόμα περισσότερα πράγματα τα οποία γίνονται μέσα σε μία σχέση και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα, και μπορεί να μην τα έχεις παρατηρήσει καν μέχρι τώρα.

1. Δεν σου λείπει ποτέ η συντροφικότητα.
Ο άνθρωπος που είναι μαζί σου σε σχέση πάντα θα θέλει να σε βλέπει χαμογελαστή και να σε έχει πάντα δίπλα του και στα καλά αλλά και στα κακά που θα έρθουν στο δρόμο σου. Το ίδιο βέβαια κάνεις και εσύ για εκείνον

2. Πλέον έχεις αρχίσει να χρησιμοποιείς το ‘εμείς’ και όχι το ‘εγώ’.
Μια μικρή αλλά τόσο τρυφερή λέξη ακόμα και όταν την αναφέρετε και οι δύο μέσα σε συζητήσεις. Σημαίνει ότι ο ένας υπολογίζει τον άλλον από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το πιο μεγάλο (και πάντα υπάρχει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα σας)

3. Άλλο ένα πράγμα που λατρεύεις όταν έχεις σχέση είναι ότι δεν πρέπει να κάθεσαι να εξηγείς τι έχεις.
Μπορεί να έχεις διάφορα προβλήματα με την δουλειά, τα χρήματα ή και την οικογένειά σου αλλά ο σύντροφος σου σε καταλαβαίνει δεν σου ζητάει εξηγήσεις περιμένει πότε θα νιώσεις έτοιμη να του ανοιχτείς αλλά τρελαίνεσαι μόλις σε κλίσει στην αγκαλιά του και σου πει ‘είμαι εδώ για σένα’ (εντάξει τι άλλο θέλουμε;)

4. Υπάρχει η θεωρία ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο καλές στο να επισκευάζουν πράγματα του σπιτιού.
Ενώ ο φίλος σου μπορεί σε βοηθήσει, δεν το κάνει από υποχρέωση αλλά το κάνει γιατί θέλει να φανεί χρήσιμος ή ακόμα καλύτερα να σου δείξει ότι είναι ΕΔΩ για σένα!

5. Όταν σε προσκαλεί σε οικογενειακά τραπέζια και η μητέρα του…
…αρχίζει να σου λέει παιδικές του ιστορίες που πραγματικά ο σύντροφος σου θα ήθελε να σβήσει από την μνήμα του. Έτσι φτιάχνεται ένα χαρούμενο και αστείο θα έλεγα κλίμα και νιώθεις ότι γίνεσαι και εσύ μέλος της οικογένειας του.

12179627_10206941289004337_795937739_n6. Όταν αποφασίζεις να του κάνεις πάρτι έκπληξη…
Σε αυτό βέβαια θα σε βοηθήσει και ο κολλητός του ως προς την οργάνωση και φυσικά θα πάτε μαζί να του επιλέξετε ένα δώρο που θα ήθελε πολύ. Ο κολλητός του θα ξέρει τι θέλει ή μπορεί να ξέρεις εσύ τι θα ήθελε για δώρο στα γενέθλια του. Όπως και να έχει ο ένας θα βοηθηθεί από τον άλλον. Άσε που είναι μία καλή ευκαιρία για να αναπτύξεις καλύτερες σχέσεις με τον κολλητό του. Που αυτό θα χαροποιήσει τον σύντροφο σου, εσένα και τον φίλο του.

7. Βλέπεις τις φωτογραφίες σας και δεν μπορείς να πιστέψεις το ασύλληπτο χαμόγελο που έχουν τα πρόσωπα σας.
Δεν είναι ψεύτικο αλλά αληθινό. Απεικονίζει τις εκπληκτικές στιγμές που έχετε περάσει μαζί. Πράγματα που έχετε κάνει μαζί στις διακοπές ή φωτογραφίες από οικογενειακά τραπέζια ή ακόμα φωτογραφίες από ένα απλό καφέ που είχατε βγει. Άπειρες καλές αναμνήσεις ανεξίτηλες μέσα στα χρόνια.

8. Το πιο όμορφο που σου συμβαίνει όταν είσαι σε σχέση είναι τα κοινά που έχετε μεταξύ σας.
Τα ανακαλύπτετε σιγά σιγά μέσα από ατελείωτες συζητήσεις. Κοινά σε ταινίες, μουσική ακόμα και φαγητό. Μπορεί στην αρχή να τα θεωρούσες μικρά και ασήμαντα αυτά τα πράγματα αλλά μήπως αυτά σας ενώνουν ακόμα περισσότερο;

Πάντα σκεφτόμαστε πόσα πράγματα κάνουμε με τον σύντροφο μας. Είτε είναι μεγάλα είτε μικρά ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον χωρίς και εμείς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουμε. Αλλά μήπως η μαγεία της κάθε σχέσης κρύβεται μέσα στην ψυχή μας και απλά προσπαθεί να μας το βγάλει ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα μας;

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like