8 Μαρτίου : Το Blends τιμά τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους

Η παγκόσμια μέρα της γυναίκας εορτάζεται σαν υπενθύμιση των επιτευγμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το Blends, το all- day café restaurant της Γλυφάδας και αγαπημένο στέκι των νοτίων προαστίων τις τιμά … Κι  ετοιμάζει μια μέρα αφιερωμένη σε αυτές γεμάτη εκπλήξεις και πολλά δώρα.

Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την παρέα τους, στο Βlends εκτός από εξαιρετικό φαγητό, signature cocktails και μια top ποικιλία κρασιών θα μπορούν να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας δυο μοναδικά live performances! Live violin performance by Eva Presley & Live fire performing by Deva αλλά ταυτόχρονα να φύγουν με δώρα.

Όλη η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες… Όσες επισκεφθούν το Blends θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν υπέροχα δώρα! Δώρα που έχει επιλέξει το Blends για την φροντίδα τους σε συνεργασία με κορυφαία καταστήματα των Νοτίων προαστίων αλλά και επώνυμων brands.

Οι τυχερές νικήτριες θα αναδειχθούν τη Τρίτη 8 Μάρτιου, στις 22:00 σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές stylish εκπλήξεις!

Πιο συγκεκριμένα, οι νικήτριες θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα ομορφιάς KYANA , Professional Hair Products, μια δωροεπιταγή για να αγοράσουν τα γυαλιά ηλίου τους ταιριάζουν από το κατάστημα οπτικών OCCHIO Papavassiliou , προϊόντα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα θέλει από την εταιρεία KIKO Milano, στιλάτα και εντυπωσιακά ρούχα από τη ZINI boutique στη Γλυφάδα, υπέροχα οικιακά είδη από το κατάστημα ΒΕ ΗΟΜΕ,μοντέρνα και άνετα ρούχα από τo Schott N.Y.C, μια περιποίηση ομορφιάς στο Hair Tonic Spa by Sis Stylidou και πολυτελή αξεσουάρ από την εταιρεία CARLO DALI , London.

Girl’s night out at Blends!!

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για την ημέρα της γυναίκας  ;

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 211 1821711.

You may also like