Άλλαξε τα δεδομένα της ζωής σου και ζήσε καλύτερα

 Όλα γύρω μας έχουν αλλάξει, όλα μοιάζουν διαφορετικά. Η καινούργια χρονιά παρά την αισιόδοξη νότα εξελίσσεται με διαφορετικό τρόπο. Τι μπορούμε να θυμόμαστε καθημερινά ώστε να διατηρούμε μία θετική διάθεση; Ποτέ δεν είναι αργά να αγαπήσεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Σας προτείνουμε τέσσερα tips που θα σας βοηθούν καθημερινά να κάνετε focus σε εσάς.

Μην αφήνεις τίποτα για αύριο

 Το σήμερα είναι εδώ και δεν πρόκειται να ξανάρθει. Απόλαυσε, να είσαι ευγνώμων για το παρόν.Δημιούργησε στιγμές και αναμνήσεις με την παρουσία ανθρώπων που αγαπάς ή για όνειρα που παλεύεις για το μέλλον. Δούλεψε για το μέλλον σου και προγραμμάτισε σήμερα τι θέλεις να πετύχεις.

Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις κατεύθυνση

Αν τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν η κινητήριος δύναμη για να αλλάξεις αυτά που δε σου αρέσουν, τότε ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να φοβάσαι και να το πάρεις απόφαση πως πρέπει να αλλάξεις ρότα. Ίσως στην αρχή να φοβάσαι την αλλαγή. Το καλύτερο είναι να κάνεις το φόβο φίλος σου και να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις να μάθεις, σε αυτά που θέλεις να εξελιχθείς. Προετοιμάσου για την επόμενη διαδρομή.

Έχεις περισσότερες δυνάμεις από ότι νομίζεις

  Πριν δύο χρόνια δεν θα σκεφτόσουν καν ότι θα μπορούσες να υπομείνεις όλο αυτό το τρελό σενάριο που ζούμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αντέχεις ακόμη πολλά! Καταστάσεις που ξεπέρασες και συνήθειες καινούργιεςπου υιοθέτησες. Αυτά είναι τα θετικά σημεία που πρέπει να εστιάσεις. Ήρθε ο καιρός  να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι δυνατότερη, εξυπνότερη και ανθεκτικότερη από ότι νόμιζες!

Βρες τους κατάλληλους ανθρώπους να είναι δίπλα σου

Οι άνθρωποι με τους οποίους προτιμάς να μοιράζεσαι το χρόνο και την ενέργεια σου επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση και την ποιότητα της ζωή σου. Είσαι σίγουρη ότι είναι οι κατάλληλοι; Αν ναι, τότε σίγουρα αυτό θα λειτουργήσει θετικά προς τον εαυτό σου και θα νιώθεις ασφαλής όταν μοιράζεσαι κάτι μαζί τους. Αν πάλι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο ήρθε η ώρα να προχωρήσεις και να ανακαλύψεις ότι το πολυτιμότερο που έχεις, είσαι εσύ.

Μείνε απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Featured image: unsplash.com/@adityaries

You may also like