Ο Chris Hemsworth αναλαμβάνει τη “Φυγάδευση” (+ trailer)

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό περίμενα πώς και πώς την ώρα να απολαύσω τη “Black Widow” στο σινεμά το Μάιο. Φυσικά, με την πανδημία του κορονοϊού όλες οι πρεμιέρες όχι μόνο του MCU αλλά μεταξύ άλλων και της νέας ταινίας του James Bond αναγκαστικά παίρνουν παράταση (*σνιφ*). Το καλό, όμως, είναι πως οι κινηματογραφικοί παραγωγοί πλέον κάθε άλλο παρά σνομπάρουν το Netflix, οπότε και σε λίγες μέρες θα απολαύσουμε έναν “Εκδικητή” σε έναν πιο “γήινο” ρόλο!

               Ο Chris Hemsworth aka ο Thor της καρδιάς μας πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Extraction” σε παραγωγή των σκηνοθετών των “Avengers: Infinity War” και “Avengers: Endgame” Anthony και Joe Russo. Πρόκειται για την ιστορία του Tyler Rake, ενός μισθοφόρου της μαύρης αγοράς που αναλαμβάνει τη φυγάδευση και την προστασία του γιου ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών που απήχθη εν μέσω ενός πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών. Φυσικά το trailer μας υπόσχεται μία δυνατή περιπέτεια…!

Προεπισκόπηση(ανοίγει σε μία νέα καρτέλα)

               Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Sam Hargrave, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης έχοντας ως τώρα αναλάβει συντονισμό stunts στις δύο τελευταίες ταινίες των Avengers αλλά και στο “Deadpool 2”. Το σενάριο υπογράφει ο Joe Russo, ο οποίος και βασίζεται στο comic novel “Ciudad”.

               Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως είναι η δεύτερη ταινία σε παραγωγή της εταιρείας AGBO των Russo, καθώς πέρυσι μας προσέφεραν το αστυνομικό thriller “21 Bridges” με πρωταγωνιστή έναν ακόμη Εκδικητή, τον Chadwick Boseman. Μάλιστα, ετοιμάζονται να συνεργαστούν και με τον Tom Holland στη δραματική ταινία “Cherry”. Έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία οι Russo στους Εκδικητές τους, είναι η αλήθεια!

               Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Απριλίου και δεν κρύβω πως είναι και μία παρηγοριά, μια που πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά την ατμόσφαιρα που προσφέρει η κινηματογραφική αίθουσα! Άσε που αυτές οι ταινίες είναι ακόμη καλύτερες με ένα DolbySurroundσύστημα, διαφωνείτε;

               Πηγή: Empire

               Photo credits: IMDb

You may also like