ΥΛΙΚΑ:
100 γρ. τυρί Fontina
 100 γρ. Γραβιέρα
 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 1 κ. σ. λευκό κρασί (κονιάκ ή σέρι)
 φρέσκο θυμάρι
 φρέσκο σχοινόπρασο
 ένα ωραίο φρέσκια μπαγκέτα
 1 σκελίδα σκόρδο , κομμένη στη μέση
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Κόβετε το ψωμί. Θα χρειαστείτε περίπου 8 έως 10 φέτες. Ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι- γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τις ψήνετε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 4-5 λεπτά ανά πλευρά. Όσο το ψωμί είναι ακόμα ζεστό, τρίψτε πάνω του τη σκελίδα σκόρδου, προκειμένου να πάρει τη γεύση του. και βάλτε τις φέτες στην άκρη…
 Αφαιρέστε το γύρω -γύρω από τα τυριά και κόψτε τα σε κύβους. Βάλτε τα σε ένα μικρό τηγάνι αντικολλητικό. Προσθέστε το λάδι και το κρασί. Πασπαλίστε τα βότανα σε όλο το τυρί .
 Ψήστε για περίπου 10 λεπτά , ή μέχρι το τυρί να ροδίσει και να γίνει αφρώδες.
 Σερβίρετε αμέσως με το καψαλισμένο ψωμί …
Πηγή: εδώ
