Dip από σπανάκι & παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ:
300 γραμ. κατεψυγμένο σπανάκι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
5 κ. σ.μαγιονέζα light
1/3 φλ. Parmigiano Reggiano
1/4 φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
φρέσκο ​​πιπέρι

creamy-spinach-parmesan-dipΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ξεπαγώστε το σπανάκι και στραγγίξτε το. Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μεσαίου μεγέθους μπωλ κι ανακατέψτε καλά…
Μπορείτε να το ετοιμάσετε μία μέρα νωρίτερα και να το βάλετε στο ψυγείο. Φροντίστε να το βγάλετε από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Πηγή: εδώ

You may also like