Ekaterini V.: Τα ελληνικά μαγιώ που θα κάνουν αίσθηση φέτος το καλοκαίρι

Τα είδαμε στο instagram και μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Έχουν πολύ ωραία γραμμή, σχέδια και patterns που κολακεύουν το γυναικείο σώμα.  Η σχεδιάστρια EkateriniV μας μιλά για την ιστορία του brand,  για το τι έχουμε να δούμε στο μέλλον, αλλά και για το πώς η Ελληνίδα μπορεί να βρει το ιδανικό μαγιό.

Θα θέλατε να μας πείτε λίγο το story  του brand, Ekateriniv.; Δεν είναι κάτι καινούργιο…

Το brand είναι ολοκαίνουργιο αλλά όχι άπειρο. Στηρίζεται στην 40ετή εμπειρία οικογενειακής προϋπάρχουσας ελληνικής εταιρείας – βιοτεχνίας μαγιό, της οποίας χρησιμοποιήσαμε το know-how, την υποδομή της αλλά και τους ανθρώπους της, προκειμένου να συνδυάσουμε την εμπειρία με την καινοτομία και το «luxury». Γεννήθηκε από την ανάγκη της σχεδιάστριας για βρει το ιδανικό μαγιό για εκείνη, που τελικά αποφάσισε να μην το κρατήσει για τον εαυτό της.

Είναι δηλαδή ένα ελληνικό brand με υφάσματα από Ελλάδα;

Είναι ένα 100% ελληνικό brand, που χτίστηκε από την αρχή με μεράκι και αγάπη για την γυναίκα και τη μόδα. Αφορά σε μαγιό που σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα από ελληνική βιοτεχνία και Έλληνες τεχνίτες, σχεδόν ένα-ένα στο χέρι, εξασφαλίζοντας ποιότητα και πολυτέλεια στην κατασκευή. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ελληνικής και ιταλικής προέλευσης.

Ποιά είναι η έμπνευσή σας; Επηρεάζεστε από τις τάσεις του εξωτερικού ή από την καθημερινότητά σας και τις ανάγκες σας ως Ελληνίδα;

Ξεκίνησα αρχικά εγωιστικά, να καλύψω τις δικές μου ανάγκες. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ πως οι ελλείψεις της αγοράς και οι ανάγκες μου ταυτίζονται με πολλών άλλων, ό,τι μου κεντρίζει την προσοχή, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση. Η αρχιτεκτονική, τα ταξίδια, οι άνθρωποι γύρω μου, τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα, αποτελούν έμπνευση, προσαρμοσμένα πάντα με σεβασμό στην καμπυλότητα του γυναικείου σώματος χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

 Γνωρίζοντας τον σωματότυπο της Ελληνίδας τι θα προτείνατε ως μαγιό; Και φυσικά και με βάση την ηλικία της κάθε γυναίκας;

Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στη μόδα και η μόδα έχει υποχρέωση να σέβεται και να προστατεύει το γυναικείο σώμα. Όταν η γυναίκα – ανεξαρτήτως ηλικίας – έχει επίγνωση της εικόνας της, τότε μπορεί και να αναδείξει και να αναδειχθεί μέσα από το μαγιό της. Ειδικά οι Ελληνίδες, που όσο περνάνε τα χρόνια, το σώμα τους όλο και βελτιώνεται νομίζω πως μπορούν να υποστηρίξουν ολόσωμα, που έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μου και στη ματιά μου, αλλά και μπικίνι με την ίδια ευκολία.

Ποιός είναι ο στόχος σας; Να “βγείτε” και στο εξωτερικό;

Τα μαγιό μας είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε όλο τον κόσμο. Πρώτιστο μέλημά μας όμως είναι το ελληνικό κοινό να αγαπήσει τα μαγιό μας, όσο τα αγαπάμε και εμείς.

Θα υπάρξουν και παιδικά ή ανδρικά μαγιό στο μέλλον;

Ήδη η συλλογή S/S ’18 που σχεδιάζεται τώρα, συμπεριλαμβάνει σε μεγάλο μέρος της παιδικά μαγιό, εμπνευσμένα από τα γυναικεία και προσαρμοσμένα στις παιδικές ανάγκες. Οι άντρες δυστυχώς θα μείνουν παραπονεμένοι προς το παρόν.

Πού μπορούμε να σας βρούμε;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ekateriniv.com – και στα social media – και από το επόμενο καλοκαίρι θα επεκταθούμε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα.

Μπορείτε να διαβάσετε ακόμα :

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΑΣ

You may also like